Не съм имал среща с отстранения директор на РДВР в

...
Не съм имал среща с отстранения директор на РДВР в
Коментари Харесай

Младен Маринов: Бойко Рашков си имаше хора, които му нашепваха кого да мести и отстранява!

Не съм имал среща с отстранения шеф на Регионална дирекция на вътрешните работи в Кюстендил Светослав Григоров. Познавам го от службата си в казармата още. Дори и да съм имал среща, не виждам нищо неприятно, тъй като това е моята работа, аз съм служител на реда. Това е моята специалност, не съм политик. В Кюстендил не съм стъпвал. Не знам дали Христо Терзийски е имал такава предизборна среща. Това сподели пред Би Ти Ви някогашният вътрешен министър Младен Маринов във връзка изказванията на сегашния министър Иван Демерджиев.

Според Маринов по този начин се отклонява вниманието от проблемите в Министерство на вътрешните работи, а и от икономическата и енергийната рецесия. Маринов призна за случаите на престъпни и противообществени прояви в системата, само че слагането на етикети на всички чиновници.

При Бойко Рашков имаше чиновници, които му споделяха кой чий човек е, а Рашков ги отстраняваше, разяснява още Младен Маринов. Нямам мои хора в Министерство на вътрешните работи. Местените хора бяха унизени. Затова и системата е в стрес. Местенето за министъра е единствено един автограф, само че не е по този начин за преместените хора. Аз промени съвсем не съм правил, тъкмо тъй като знам, че системата не може да работи под стрес, по този начин Младенов разяснява думите си, че след Рашков системата е в разпад.

В момента се водят наказателни производства против служители на реда, които сме заловили по трафика на опиати. Интегритета в министерството е на доста ниско равнище и това ще се задълбочава, тъй като от системата напуснаха доста опитни хора, сподели Маринов. Така младите фрагменти не можели да одобряват опита на старите фрагменти. Затова в системата влизали хора като Симона Радева и бил вероятен чадърът над Георги Семерджиев. По наше време Семерджиев беше залавян за опиати и лежа 8 месеца в ареста, сподели Маринов.

Маринов изясни, че тестванията за опиати са сертифицирани, само че в последна сметка са значими кръвните проби и би трябвало да се работи те да се вършат и излизат по-бързо. В законодателната стратегия на ГЕРБ е да се разделят текстовете за алкохол и опиати.

Най-тежкото наказване би трябвало да получи служителят на жандармерията, който блъсна дете в Лозен и избяга, сподели още Маринов.

Той удостовери, че изглеждащата здрава система на Министерство на вътрешните работи е компрометирана и по тази причина се е стигнало до ареста на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, някогашния финансов министър Владислав Горанов и пиарката Севделина Арнаудова.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР