Не съм имал по тежка година във футбола. Това призна

...
Не съм имал по тежка година във футбола. Това призна
Коментари Харесай

Треньорът на Ботев Враца: По-тежка година не съм имал

" Не съм имал по тежка година във футбола ". Това призна през " Хоризонт " Сашо Ангелов. Старши-треньорът на " Ботев " Враца класира отбора за Първа професионална лига, откакто врачани приключиха преди всичко в класирането в постоянния сезон на Втора лига.

" Желанието ми бе да сме първи в класирането, с цел да не играем баражи. Видяхте, че и на " Локомотив " София и на " Царско село " им беше доста мъчно. Първите 10 кръга дефинират накъде ще тръгне един тим - първи места, златна среда или ще се бори да не изпадне. За страдание имаше и тимове, които не използваха чисто футболни средства при мачовете си, а това не е потребно ", сподели Сашо Ангелов. Той увери, че ще селекцията в отбора ще бъде направена, с цел да се укрепи " Ботев " Враца.

" Ще желая момчета, които имат и темперамент, освен футболни качества. Футболът, който се играе в Първа лига е по-бърз от този във втора лига. Почти бях сигурен, че тимовете от първа лига ще преодолеят съставите на " Локомотив " София и " Царско село ", добави Сашо Ангелов. Чуйте още от него:
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР