Не съм имал допирни точки със Саво Милошевич, бях тук

...
Не съм имал допирни точки със Саво Милошевич, бях тук
Коментари Харесай

Топузаков: Не съм виждал Саво Милошевич, тук съм да свърша работа

" Не съм имал допирни точки със Саво Милошевич, бях тук (б.р. на стадиона). За мен е значимо да свърша работа. Станимир Стоилов сътвори и построи тима, а аз би трябвало да направя по този начин, че да не не се получи срив. Готов съм постоянно, когато Левски има потребност от мен да се отзова ", разгласи треньорът на " сините " - Елин Топузаков след триумфа над Черно море с 2:1 в дуел от 33-ия кръг в efbet Лига. След тази победа Левски си осигуриха най-малко бараж за евротурнирите.


" Имахме огромно предпочитание, футболистите се бориха до дъно. Стигнахме до скъпа победа. Не изглеждахме по най-хубавия метод игрово, само че трите точки бяха извънредно значими, тъй като след 10 дни всички ще помнят единствено резултата. В няколко интервала от мача дадохме самодейността на Черно море и не бяхме толкоз ефикасни. Съперникът не инцидентно е в първата шестица. Имаше надборване, надхитряне и надиграване и в края ние сме щастливи ", сподели още Топчо.

" Линията на нашата отбраната заставам покрай вратата ни, халфовете и крилата трябваше да оказват помощ в доста обстановки. Позволихме доста рискове пред нашата вратата. Имаше го спортния късмет - не отхвърлям ", призна той.

" Рикардиньо се оправя извънредно добре и головете му приказват за неговата форма. Адаптационният му интервал мина безпрепятствено, а головете ще подвигат занапред неговото самочувствие ", удовлетворен е експертът.

" Предстоят две дербита до края на сезона, в които всичко може да стане, а нашият тим ще играе освободено и в случай че заслужаваме - ще погледнем и към третото място ", приключи треньорът на Левски. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР