Не съм им обяснявала как е загинал баща им. Опитвам

...
Не съм им обяснявала как е загинал баща им. Опитвам
Коментари Харесай

Наталия Гуркова С Най-Разтърсващата Си Изповед За Смъртта На Джордже. До Днес Никой Не Попита За Децата

„ Не съм им обяснявала по какъв начин е умрял татко им. Опитвам се да ги предпазя от този потрес. През оня септември животът ми се преобърна… В началото на годината бяхме решили с Джордже, че ще останем да живеем в Европа.

Аз пребивавам в България от няколко години, а брачният партньор ми пътуваше сред страните, само че към този момент беше решил да не живее в ЮАР. От април бяхме в Европа – на първо време в Черна гора, след това във Франция, септември бяхме в България, с цел да изпратим на учебно заведение щерка ни и дребния на детска градина.

Ден по-късно мъжът ми отпътува в ЮАР по работа. И ми се обадиха от полицейската работа. Мислех, че сънувам, че се случва нещо нереално, някаква измама… Беше толкоз извънредно, не имах вяра, че е истина “, върна се към деня на нещастието Гуркова.

Двамата се срещат в дискотека в ЮАР. Изтощена от дългия полет Мис България се двоуми дали да разпусне с приятелите, на които гостува, в нощен клуб на Йоханесбург. И решението й се оказва съдбовно.

„ Джордже е моята огромна обич. Запознахме се в дискотека в Йоханесбург. Бях на косъм да не отида, толкоз бях изтощена от пътуването. Когато се върнах в България, започнахме да си пишем, а след това отидох отново в ЮАР и разбрах, че желая да споделя живота си с този мъж.

Пътувахме по целия свят, правихме няколко околосветски пътешествия. После се появиха децата – ражданията им бяха най-щастливите моменти в моя живот “, прелиства насладите от предишното Гуркова.

В ЮАР Джордже й обезпечава живот като на кралица. Живеят в голяма къща с прислужници.

„ Всяко семейство в ЮАР, което има благоприятни условия, живее по този метод. Две години преди да се роди Джорджия сътворих магазин за бижута. Но след раждането й вниманието ми напълно бе погълнато от детето.

Магазинът продължи да работи още няколко години до преместването ми в България. Бижутата са ми пристрастеност. Въпреки, че в този момент нося доста малко бижута, имам своя сбирка и обичам да се занимава със скъпоценни камъни “, разкрива Наталия Гуркова.

След нещастието тя е безапелационна, че няма да се върне да живее в ЮАР. Но ще би трябвало да пътува до тази страна, написа " Разкрития ".

„ Никога няма да се върна в ЮАР, с цел да пребивавам там за непрекъснато. Но по този начин или другояче би трябвало да пътува от време на време, с цел да може свекърва ми (след нещастието Мира Михалевич отхвърли да напусне града и да се върне в Черна гора, с цел да е покрай сина си – б.р.) да вижда децата.

Имам и другари – прекарах 10 прелестни години от живота си там въпреки всичко. Много хора ме питат по какъв начин съумявам да запазя след тази покруса наличие на духа, успокоение и непоклатимост. Не знам, нямам пояснение. Сега съм и майка, и татко.

Преди беше елементарно да кажа: питай татко си. Сега аз би трябвало да знам всички отговори. Преди отговарях за възпитанието на децата, а брачният партньор ми за финансовата част. Сега аз давам отговор за всичко. Винаги съм знаела, че съм мощна, само че го усетих едвам, когато се случи най-лошото – загубата на брачна половинка ми.

Това е най-тежкият миг в моя живот и занапред ще се оправям с уроци, които би трябвало да науча. Никога не съм допускала, че на мен иска ми се случи нещо такова. Позволявам си да рева единствено пред себе си, и то извънредно рядко. Децата не са ме виждали да плача… “, изповяда се Гуркова.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР