Не съм готова за сериозна връзка“! Това разкри певицата Андреа

...
Не съм готова за сериозна връзка“! Това разкри певицата Андреа
Коментари Харесай

Андреа призна: Не съм готова за нова връзка! Певицата не спира да се пъчи необвързана по плажове

„ Не съм подготвена за сериозна връзка “! Това разкри певицата Андреа в обществените мрежи, научи HotArena.

Повод за повдигането на завесата от страна на певицата е въпрос, насочен от неин обожател, дали е подготвена още веднъж за сериозна връзка . На него тя дава отговор твърдо „ не “ . Това е първото публично самопризнание на Андреа, че е сама и че не търси мъж, откакто преди месец хвърли бомбата, че поставя завършек на 12-годишната си връзка с Кубрат Пулев. По този метод не оставя и капка подозрение, че дългогодишната й обич с Кобрата в свършила ,  писа „ България Днес “.

Ексдвойката към момента не разкрива каква е повода , която е разделила пътищата им. По всичко си проличава, че за изпълнителката е рано да се замисля за нови забежки и връзки с мъже. Още откакто даде публичност на краха на връзките си с Кубрат, Андреа обявява, че ще се любува на живота си като необвързана дама. И го прави много сполучливо. Певицата не стопира да споделя фотоси от почивките си в турски и гръцки курорти. Един от последните й фрагменти е по какъв начин се гмурка в морето, боязън, който сама споделя, че неотдавна преодоляла.

Кубрат също не тъжи дълго по загубата на певицата. Дни след новината той показа свои полуголи фотоси от Испания. Че Андреа е загърбила предишното и гледа самоуверено към бъдещето, сочи фактът, че платиненорусата певица напълно се е отдала на кариерата си, а през днешния ден е и първата й публична изява у нас след раздялата с боксьора . Андреа държеше да е надалеч от медийното внимание след новината за разлъката с Кубрат.

Сред първите, които утешават едрогърдата певица, е моделката Моника Валериева , с която споделиха уикенд по женски в Италия. Днес певицата е подготвена да се завърне към работата си, а първото й присъединяване ще се състои в Пловдив. Веднага по-късно Андреа има планувани задължения и в Румъния, където е извънредно известна. Въпреки че през годините двамата бяха безапелационни, че желаят женитба и дете, до тях не се стигна. Според мнозина повода за развоя на събитията е, че Андреа отдавна желала деца, само че Кубрат не бил подготвен.

Най-голямата драма настъпи след целувката сред Кобрата и американската кореспондентка Джени Суши , която Андреа претърпяла тежко. По-късно неин обожател вижда, че липсват общи фотоси на двойката. Седмици по-късно изпълнителката, която много пази персоналния си живот надалеч от хорските очи и уши, разгласи изненадващо за раздялата, като загатна, че се е изморила да взе участие в „ детски игри “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР