Не съм гей, кога съм се държал като човек с

...
Не съм гей, кога съм се държал като човек с
Коментари Харесай

Кристиан Костов избухна: Лъжа е, че си падам по мъже!

„ Не съм гей, по кое време съм се държал като човек с друга ориентировка? Ако беше по този начин, щях да съм го схванал и да ви кажа за това, тъй като няма причина да го укривам.

Винаги съм бил почтен с всички и по този начин ще бъде ”, прибавя още Кристиян Костов във връзка слуховете за себе си, научи HotArena.

Носителят на наградата за второ място на „ Евровизия ” е безапелационен, че слуховете по негов адрес са изцяло безпочвени. Той даже се обърна към почитателите си по този мотив, с цел да разсее спекулациите към името си.

Момчето, още на 12 август записа свое видеопослание в отговор на последните злобни злословия.
Мнозина твърдяха, че е „ некадърен и кокалест, хомосексуален вид ”. Малкият Кристиян не крие, че търпи сходни обиди откогато през 2014 печели „ Гласът на Русия ”.

А завистта на хората се е отразила и на фамилията му, написа " България през днешния ден ".

„ Хората плюеха фамилията ми, това, че известно време съм бил разграничен от татко ми, пишеха нелепости и че родителите ми са купували всичките ми положителни класирания в състезания.

И ето, в този момент го споделям — в никакъв случай не съм бил богат и не съм разчитал да спечелвам по сходен метод ”, печален е Кристиан.

Момчето било най-щастливо, когато се решило тъкмо то да показва България на Евровизия.
„ Дори не чаках сходна положителна реакция. Но пък най-тъжен бях, когато завоювах второто място.
Дори ми се искаше да се самоубия, мислех, че мога повече от това второ място.

И по тази причина ми беше мъчно да приказвам незабавно, откакто оповестиха резултатите. Защото не се усещах благополучен. По-скоро бях отчаян от себе си ”, прям е Крис.

Тийн звездата признава, че визията на постоянно ухилен и положителен юноша е много илюзорна. И сходно на мнозина и той има своите неприятни моменти и избухва, когато желае повече от себе си, а не е удовлетворен от постигнатото.
„ Да, слаб съм, само че имах мускулно заболяване, което преодолях. И оздравях.

Тогава бях в болница, само че към този момент съм добре ”, изяснява Костов.

Освен това той признава, че имал проблеми със самочувствието и дълго време не се харесвал.

„ Но това не е ли обикновено, аз съм в пубертета и мисля, че пъпките по лицето ми съм получил като всеки младеж. Да съдиш някого за външния му тип, не приказва добре за теб ”, приключва изповедта си Кристиан.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР