Не съм фен на пиротехниката. Но ако ме попитате дали

...
Не съм фен на пиротехниката. Но ако ме попитате дали
Коментари Харесай

Мартин Табаков: Аз без пиратки мога, но с тази животинска анархия не искам

Не съм почитател на пиротехниката. Но в случай че ме попитате дали избирам шума от пиратки на Нова година или ежедневния тормоз от джавкам на бездомните кучета, съм за първото. Пиянството и неговите резултати най-малко имат интервал на деяние. Това написа във фейсбук Мартин Табаков във връзка възбраната за заря в редица наши градове.

Още повече, че всички огромни градове в Европа имат заря по избрани мотиви, само че не ми е известно те да провеждат хор от воя на бездомни животни.

За страдание, очевидно наплашени от избрани НПО-та, общинските управляващи и основаните от тях отраслови структури в България се опасяват да вкарат ред, когато става дума за цивилизационното битие в нашите градове.

В 21-ви век моят град е пленник на звук, който подвигат безпризорни животни. Когато Екоравновесие и локалните управляващи биват сигнализирани порядъчно и регулярно, само че не подхващат ограничения, те предизвикат хората да вземат нещата в свои ръце. Да не приказваме за това, че при сходно безстопанствено отношение, наказания би трябвало да търпи властта, а не жителите.

Чакам с вяра този шеф на селищно място, който ще подари средствата, планувани в бюджета му за празненствата по Нова година, с цел да разрешаване на този кучешки проблем.

Щото аз без пиратки мога, само че с тази животинска безредица не желая.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР