Не съм единственият министър, който се е срещал с Братя

...
Не съм единственият министър, който се е срещал с Братя
Коментари Харесай

Румен Петков: Не съм единственият министър, който се е срещал с Братя Галеви

Не съм единственият министър, който се е срещал с Братя Галеви. Няма и да съм единственият. Това сподели Румен Петков по БТВ.
Братя Галеви са сътрудничили и са били на цялостен надзор. За срещата ми има отчет и са подхванати съответните ограничения.

Братя Галеви не са били наказани и са докладвали на сериозен чиновник, че желаят да показват информация за трансфер на опиати. В момента на срещата те бяха изцяло обслужвани-външно наблюдаване, следене. Друг е въпросът, кой по-късно ги пусна тържествено да изоставен страната.

По отношение на Цветан Цветанов желая да кажа: Защо някогашен министър изяснява кой по какъв начин е помагал на министерството, след това го гръмнат посред София, а няма никакви последици.

Бивши ченгета описаха пред Фрог напълно друга история за прословутата среща. Те настояват, че по време на срещата сред Петков и Братя Галеви, външното наблюдаване не са знаели кой тъкмо ще се появи на на басейна „ Спартак “. През това време против тях е имало оперативна разработка в ГДБОП за произвеждане на амфетамини в Думница. „ Когато се появи Петков, преследвачите се разбягаха. Малко по-късно шефът им беше махнат от поста “, спомни си някогашен антимафиот.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР