Не съм човек, който иска да ограби бедните български медии.

...
Не съм човек, който иска да ограби бедните български медии.
Коментари Харесай

Петър Низамов в право на отговор заради двете бургаски медии: Исках извинение, не го получих

Не съм човек, който желае да ограби бедните български медии. Това декларира в свое право на отговор Петър Низамов, прочут с прякора си Перата. Той стана фокус на публично внимание след две присъди на първа инстанция против две бургаски медии - поради нанесена му засегнатост. Последваха митинги от двете медии, както и позиции в тяхна отбрана - от Съюза на публицистите и от Асоциацията на европейските публицисти (АЕЖ). Ето какво още споделя Низамов в позицията си:
" Исках да ми се извинят, след неоправдателните присъди против тях (бел. ред. - става въпрос за уеб страниците burgasnews.com и burgasinfo.com), тъй като ме клеветят редовно. Дори им предложих да се откажа от компенсацията в случай че получа обществено опрощение.
Ето, вижте! Това е известие, което изпратих до собственичката на наказания уебсайт " Бургас нюз " откакто разбрах решението по делото.

Вместо това, те продължиха да клеветят, че съм бил осъждан, престъпно - проявен. Вижте долу свидетелството ми за съдимост .

Как може да се показва човек, който е " неосъждан " и да заменяте името ми с " Криминално-проявения ". Аз съм отличен студент по " право ", провеждам благотворителни акции. Направете информация в долните линкове и сами си заключете заключения за моята персона. Това са изявления, в които оказваме помощ на майки, на които са им отнети децата заради беднотия (https://www.facebook.com/petarnizamov.wordpress.co/videos/645672268890227/; https://www.facebook.com/petarnizamov.wordpress.co/videos/637809629676491/; https://www.facebook.com/petarnizamov.wordpress.co/videos/637224239735030/; https://www.facebook.com/petarnizamov.wordpress.co/videos/473492956108160/; https://www.facebook.com/petarnizamov.wordpress.co/videos/473482132775909/; https://www.facebook.com/petarnizamov.wordpress.co/videos/473468092777313/; https://www.facebook.com/petarnizamov.wordpress.co/videos/441287025995420/; https://www.facebook.com/petarnizamov.wordpress.co/videos/435118003278989/; https://www.facebook.com/petarnizamov.wordpress.co/videos/435114216612701/; https://www.facebook.com/petarnizamov.wordpress.co/posts/635726356551485). Аз съм уредник на идеята " Български юридически комитет-защита на жителите с правни средства " и гратис пазиме правата на такива майки.
Аз съм и уредник на идеята " Направи положително ", като долу са единствено дребна част от благотворителните ми акции за събиране на облекла, медикаменти, храни, в това число и кръводарителски акции за нуждаещи се хора (https://www.facebook.com/petarnizamov.wordpress.co/videos/614376362019818/; https://www.facebook.com/petarnizamov.wordpress.co/videos/590903441033777/; https://www.facebook.com/petarnizamov.wordpress.co/videos/590328774424577/; https://www.facebook.com/petarnizamov.wordpress.co/photos/a.432361973554592.1073741831.353988078058649/637230499734404/?type=3; https://www.facebook.com/petarnizamov.wordpress.co/videos/637119256412195/; https://www.facebook.com/petarnizamov.wordpress.co/posts/633226396801481; https://www.facebook.com/petarnizamov.wordpress.co/posts/633179136806207).
Аз бях и от доброволците, които търсиха оживелите след потопа в с. Черни Връх. (https://www.facebook.com/petarnizamov.wordpress.co/videos/601067026684085/; https://www.facebook.com/petarnizamov.wordpress.co/videos/601049563352498/)
Дадох им късмет да ми се извинят (бел. ред. - на двете медии). Човек, който участва в престъпните летописи. Ново дело. След като някой е причинител на побой.
На първо място, ТЕ НЕ СА ПРЕПИСАЛИ ПРЕССЪОБЩЕНИЕ, А СА МИ ВМЕНИЛИ ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. ИЗВИНЕТЕ КЪДЕ В СЪОБЩЕНИЕТО ПИШЕ, ЧЕ СЪМ „ БИЯЧ “???
Съдя ги, че не отразяваха делото вярно и обективно. Става въпрос за случай от 2012г., когато аз обществено упрекнах директорта на ОД Министерство на вътрешните работи Бургас, че работи дружно с " Бандата на кирките " в Бургас и дружно рекетират бизнеса в Бургас. Тогава получих обвиняване, че съм бил нанесъл побой точно на охранител с шеф - обвинявания за началник на Бандата на кирките в Бургас.
Не съм оневинен, тъй като очевидците са се отказали от показанията си както бяхте написали, ами тъй като същинските причинители си признаха. Това не беше отразено на никое място. Че още март месец 2012 година Златан Ангелов е изпратил молба до прокурора със признания. Това са извадки от молбите приложени по делото:


На последващо място беше направена подписка от студентите компетентност " право " в Бургаския свободен университет, в която се подписаха 38 сбъдещи адвокати и мои сътрудници под " Петър е надарен студент и доста радушен и добър. " Това долу е подписката:



Аз бях индивидът, който изиска арбитър Кунчев да си направи отказ, когато отхвърли да ми бъде направена съдебно-психологическа експертиза, каквато в такива каузи е общоприета. Те (бел. ред. - двете бургаски медии) бяха срещу. Те желаеха той да гледа делото. Проверете, те самите са го написали в публикация, че съм му желал отказ... Сега какво желаят? Съдията ли им е отговорен. Който и арбитър да беше, щеше да ги осъди. Това долу е нашата тъжба против арбитър Кунчев до Висш съдебен съвет още преди 7 месеца, когато съдените медии желаеха той да гледа делото.


ИСКАМ ДА ОТБЕЛЕЖА, ЧЕ МНОГО ВАШИ КОЛЕГИ (журналисти) МЕ ПОДКРЕПЯТ. ВИЖТЕ В КОМЕНТАРИТЕ ПОД ПУБЛИКАЦИИТЕ МИ (бел. ред. - става въпрос за Фейсбук и блог-сайтовете на Низамов). ЩЕ ВИДИТЕ КОМЕНТАРИ НА ВАШИ КОЛЕГИ, ЧЕ МЕ ОКУРАЖАВАТ ДА ПРОДЪЛЖАВАМ БОРБАТА С КЛЕВЕТНИЦИТЕ В ГИЛДИЯТА.
На правосъдните заседния по делата против бургаските медии се събираха по 20 индивида и обиждаха, подхвъляха подмятания, едни прилагателни, провокации. Единственото, което аз направих, беше да ги протоколирам и мога да ви изпратя записи да си видите сътрудниците – на какво равнище са. Защото съгласно мен да се събираш в съда, да подвикваш в правосъдна зала обидни подмятания е много непочтено държание.
Мога ли да попитам за какво единствено с burgasnews.com и burgasinfo.com съвещанията по делта протичаха в кавги? Защо по другите каузи засешданията минаваха обикновено? Аз отново съм там, само че ответниците са други - това е повода.
На последващо място, особено на burgasnews.com им предложих да си приключа делото, в случай че те ми се извинят обществено. Те не го направиха - по тази причина делото продължи.
Извинете, само че вие също ли стоите зад тези думи? Защото тази теза пазят вашите протестиращи сътрудници.
Четете, това е оповестено в медиите. Това какво равнище демонстрира. Много ниска топка съгласно мен.
Ето и извадка от публикация (бел. ред. - публикацията е писана от Божидар Божков, а източникът е друга бургаска медия " Флагман " ), оповестена от множеството медии, които съм подвел под отговорност.
" Наивно си мислех тогава, че когато отива на работа, съдията оставя персоналните си страсти у дома – при жена си, мъжа си (или гей любовника си), а в храма на Темида той се издига над всички човешки недостатъци.
- по никакъв начин не се изненадах, че арбитър Кунчев вижда себе си като " гробаря " и " индивида, маршируващ под черния байрак " (Grave Digger, under black flag i march) – двата псевдонима, с които неговият персонален компютър (и неговият персонален IP адрес) цялостни с гнусотии форумите. И то какви гнусотии единствено!;
- а изобщо пък не се удивих, когато Кунчев живо се въодушеви и изпадна в страхопочитание пред мускулите на Перата, които единствено дето не се пресегна персонално да опипа и усети, а сетне го помоли да остане след правосъдния развой, с цел да си поговорели на четири очи. "
Това са толкоз низки неистини, че даже не желая да падам на равнището на този, който ги е писал, че да им давам отговор, само че ги давам за образец пред вас. Кои подкрепяте? Авторите на това. Цялата колегия ли стои зад това написаното нагоре?
Истината е, че съдията ни събра с ответника склед делото- дружно с нейната адвокатка, без моят юрист и ходатайстваше аз да съм се отказал от желае против тях. Там беше и Капрова и адвокатката и.
Разбира се, България е на последно място след доста страни в Африка по независимост на словото. Това е по този начин, тъй като огромна част от медиите са поръчкови. Моля, не подражавайте на тях! "
Низамов има три условни присъди за телесни повреди. Едната е поради нахлуване на длъжностно лице - през 2004 година, а през 2005 и 2009 година са наложени присъди по хулигански подбуди. Припомняме, че условните присъди допускат реабилитация след приключването на периода им.


Етикети:
Предишна Случайна вест Следваща ОЩЕ ОТ Общество  " Денят стартира с просвета " упрекна Кошлуков в оказване на напън  Оранжев код в 19 области на страната Оранжев код в 19 области на страната  Прогноза за времето - 22 януари (понеделник) Прогноза за времето - 22 януари (понеделник)  Новините: Най-важното за деня, 21 януари Новините: Най-важното за деня, 21 януари  Кошлуков провокира вълна от поддръжка за Кошлуков провокира вълна от поддръжка за " Денят стартира с просвета " по Българска национална телевизия и упреци към себе си Интервю Още Дарин Димитров: Търговище стартира да се трансформира през последните две години
​Какви провокации стоят пред Община Търговище през само че...
Рузие Хасанова: " Радиограмофон " е роман за всички, търсещи свобо Бенджамин Ладуиг: Всяко дете с аутизъм има неповторим метод на изра Ники Илиев за " Нокаут ": Исках да направя филм, който ще остави сл Марк Менсън: Всичко отминава и по този начин би трябвало да бъде коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image Депресията - първият симптом на Алцхайме...
Първият симптом за заболяването на Алцхаймер е непрекъснатата паника и меланхолия, откриха учени от Харвардския университет. Резултатите от...
Тир излетя от пътя и падна от мост край Ха... Как нарекоха щерка си Ким и Кание Многохилядни митинги в Солун за разногласието с и... Ангелкова не отговори на въпроса дали има... НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image Григор Димитров сподели от какво е направ...
Великолепна победа – единствено по този начин може да се опише представянето на Григор Димитров против Ник Кирьос на осминафинала на Australian O...
Дневен хороскоп за 22 януари Седмичен хороскоп за 22-28 януари Пиян водач атакува служители на реда в Прохода на Р... Ципрас: Македония е приета под това име... НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image Българска социалистическа партия: Внасяме 5 сигнала до прокуратурата...
Депутати от Българска социалистическа партия внасят сигнали с данни за корупция, в които са намесени кметове и знакови лица от ГЕРБ и за метода, по който функционир...
Цачева: Няма да се сменя конституцията, ни... Асад: Офанзивата на Турция в Сирия е подкр... Свиленски: Докато ГЕРБ разисква Истанбулска... До края на европредседателството даваме па...  www.expert.bg  КНСБ и Манолова: Продължава битката с неплащането на заплати КНСБ и Манолова: Продължава битката с не...  Ръст на цената на петрола при започване на седмицата Ръст на цената на петрола при започване на...  През 2017 година са укрепени над 3100 км стоманен път и са сменени 2800 релси През 2017 година са укрепени над 3100 км жел...  Държавата не е събрала десетки милиони от бизнеса с горива, съобщи специалист Държавата не е събрала десетки милиони о...  www.iwoman.bg  Това, което интровертите няма да ви кажат Това, което интровертите няма да ви кажа...  Дневен хороскоп за 22 януари Дневен хороскоп за 22 януари  Всичко невероятно, е станало допустимо Всичко невероятно, е станало допустимо  Ед Шийрън ще се дами Ед Шийрън ще се дами  http://www.sportlive.bg  Попов излиза титуляр за Спартак против Астана на Мъри Попов излиза титуляр за Спартак против Ас...  Защо Григор има късмет този път да преклони Надал Защо Григор има късмет този път да преклон...  Борусия желае 70 млн. и състезател, с цел да пусне Оба-Оба в Арсенал Борусия желае 70 млн. и състезател, с цел да пусн...  Със завръщането на Русев от Малта почват прехвърлянията в Левски Със завръщането на Русев от Малта почват... Интервю Още Дарин Димитров: Търговище стартира да се трансформира през последните две години
​Какви провокации стоят пред Община Търговище през само че...
Рузие Хасанова: " Радиограмофон " е роман за всички, търсещи свобо Бенджамин Ладуиг: Всяко дете с аутизъм има неповторим метод на изра Ники Илиев за " Нокаут ": Исках да направя филм, който ще остави сл Марк Менсън: Всичко отминава и по този начин би трябвало да бъде Нови Най-четени Най-коментирани Петър Низамов в право на отговор поради двете бургаски медии: Исках из... 48 0 Откраднаха пари от джамия в Смолян... 25 0 Испания изиска интернационална заповед за арест на Пучдемон... 32 0 Какво ви е подготвил днешният ден съгласно зодията... 39 0 Седмичен любовен хороскоп за 22 – 28 януари...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР