Не съм аз човекът, който проби системата на НАП, заяви

...
Не съм аз човекът, който проби системата на НАП, заяви
Коментари Харесай

Кристиян Бойков се оплака от заплахи при задържането

Не съм аз индивидът, който проби системата на Национална агенция за приходите, съобщи упрекнатият за хакерска атака Кристиян Бойков в понеделник пред бТВ. Той описа, че след задържането е получил нещо като нервозен срив. “Има защо да съм обезпокоен, тъй като цяла България се е обърнала против мен. Конкретно за случая не се тормозя толкова”, сподели той. Той прекара 72 часа в ареста.

Кристиян Бойков описа, че е имало “неудобни въпроси и леки заплахи” по време на задържането и служителите на реда упорствали да си признае всичко.

“Не мога да приказвам в конкретика, само че имаше закани. Всичко това е разказано и когато му пристигна времето, съдията ще ги прочете”, разясни той.

Кристиян Бойков описа още, че когато от ГДБОП му поставили белезниците се тормозил извънредно доста. Акцията в офиса на компанията, където работи, траяла към седем часа.
Иззет е един длъжностен компютър и два персонални. По думите на Кристиян Бойков ГДБОП стига до него след получен сигнал, само че съобщи, че няма право да споделя повече информация. Според него офанзивата не е съответно против него, а против компанията, в която работи.

“Резултатите върху компанията са тъкмо такива. От една седмица сме като под обсада”, разяснява работодателят му Георги Янков.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР