Не са водени разговори за кандидатурата ми за кмет, посочи

...
Не са водени разговори за кандидатурата ми за кмет, посочи
Коментари Харесай

Председателят на СОС: Проблем с кандидатите за кметове нямаме

Не са водени диалози за кандидатурата ми за кмет, уточни Георги Георгиев
Проблем с претендентите за кметове нямаме, разяснява пред БНТ председателят на Столичния общински съвет/СОС/, повдигнат от ГЕРБ, Георги Георгиев. 

" Ние сме длъжни да вършим всичко допустимо София да пораства, само че да не старее. Ремонтите са чакани от хората. Общинския съвет подкрепихме най-мащабната капиталова стратегия за ремонт на тротоари. Предивидихме пари за хора, които да управляват на място ремонта на тротоарите ", означи ръководителят на локалния парламент в столицата.

По думите му Борис Бонев е предал своята фантазия да бъде кмет на София.

" Всички сътрудници, с изключение на Борис Бонев, подкрепихме най-мащабната капиталова стратегия за създаване на тротоари в София. Създадохме доста ясна верига за отговорност, с цел да няма ремонт на ремонта. Една трета от парите се дават за директно ръководство на районните кметове ", посочи Георгиев. Според него е рано да се приказва за предизборна акция за локалните избори.

" Аз съм ръководител на общинския съвет от година и половина и през множеството време ние сме в акция за националния избор. Ние сме определени да управляваме града и решаваме проблеми, които изникват всекидневно. Проблем с претендентите нямаме, както на локално, по този начин и на национално равнище. Имам тежка работа, която се пробвам да правя. Не са водени диалози за кандидатурата ми за кмет. Смисълът за мен да бъда определен е да свърша нещо ", уточни Георгиев. 

Председателят на СОС разгласи, че ще бъде построена най-голямата спортна зала в столицата, за която са планувани 13 млн. лева В нея е проектирано да има и обособени зали, в които 450 души ще могат да спортуват настрана.

" Емблемата са вътрешните градски кръгове. Виждате какво се случва на " Филип Кутев ", работи се доста старателно. Това са градските кръгове, които трансформират града, инфраструктурата му. Да не забравяме, като че ли свикнахме, с разширението на метрото. 52 км. метро, цялостен под земята град, не се гради елементарно. Надявам се наша горделивост да бъде обновяването на тротоарите в кварталите ", чака Георгиев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР