Не са установени следи от присъствието на следи от друг

...
Не са установени следи от присъствието на следи от друг
Коментари Харесай

Прокурор: Близките на Кафелов твърдят, че последните дни е бил притеснен и затворен

Не са открити следи от наличието на следи от различен чвек в автомобила на кмета на Якоруда, който нощес бе открит мъртъв в колата си с огнестрелна рана в главата, заяви Нова тв. 

На този етип наподобява, че се касае за самоубийство. 

Друг значим щрих е, че на телефона му са открити две дупки, които съгласно прокурора приличали на следи от патрони. Дали това е по този начин или нещо друго се е случило, занапред ще се потвърждава. 

Делото е формирано за склоняване към самоубийство. Води се следствие, само че несъмнено, като при всяко досъдебно произвеждане се работи по всички версии, както и да съзнателно ликвидиране, посочи Костадин Чилев, прокурор.

При първичния оглед на местопроизшествието наподобява като самоубийство. Но стартира проучване на всички доказателства и находки, би трябвало да се направи умозаключение на правосъдния доктор. Извършват се сега неотложни дейности в дома на кмета, в общината, в града, п осочи той.

До тялото на кмета Нурадин Кафелов е открито неговото персонално оръжие, за което той е имал позволение, открит е и мобилния му телефон, уточни той.

Негови близки са говорили с него по телефона през вчерашния ден и са усетили, че има нещо неправилно. От няколко дни той е бил с по-различно държание, обезпокоен, затворев, изясни прокурорът. 

Автомобилът е бил открит отключен на няколко километра от Якоруда. Той 20 години е бил кмет на общината. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР