Не са се променили нещата – затова сме поканили на

...
Не са се променили нещата – затова сме поканили на
Коментари Харесай

Ревизоро: Ще питаме Цацаров защо се разтоварват танкери с гориво, след като ЕС не дава?

Не са се трансформирали нещата – по тази причина сме поканили на чуване основния прокурор в Народното събрание (бел. ред. – на съвещание на Комисията за наблюдаване на приходните организации и битка със сивата стопанска система и контрабандата, само че то е затворено). Така някогашният началник на Агенция " Митници " и сегашен народен представител от " Обединени патриоти " Емил Димитров разяснява следващата вест, че всеки трети литър гориво в България е незаконен.
Ще зададем особено на основния прокурор въпрос по какъв начин Агенция " Митници " пуска разтоварване на танкери, за които Европейски Съюз споделя, че не е следвало да бъдат допускани , акцентира депутатът, без да влиза в детайлности какво е казано от Европейски Съюз и от коя институция. Нямаме информация какво става и ще питаме – признателни сме, че основният прокурор ще пристигна, тъй като не е задължен, само че в тази страна има двама души, от които зависят нещата – той и министър председателят Бойко Борисов, посочи Димитров пред Нова телевизия.
Той напомни, че става въпрос за 54-56 танкера, влезнали в пристанище Варна през предходната година. Те са влизали главно от Гърция и Турция и са разтоварвани на българска територия.
Димитров съобщи и, че " на всички места " има странни транспортни средства, половината от които са регистрирани като водоноски, преносители на мляко, за персонални потребности, а тези камиони прекарват гориво.
Относно активността на Комисията за битка със сивата стопанска система Не може да откраднеш 60 000 лв. от банкомат и 300 души да идат да ги търсят, а някакви бандити влизат в склад за медикаменти и да откраднат медикаменти за 800 000 лв.. Вие вярвате ли, че това е допустимо – да се откраднат тъкмо най-скъпите медикаменти – по 6-7 хиляди лв., попита риторично Димитров. Не съм видял нито един акт на Национална агенция за приходите и на Агенция " Митници " по отношение на бизнеса на Веселин Марешки – ще запитвам и по тази тематика, добави депутатът с прякор Ревизоро.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР