Не са се образували дисбаланси, които да избият след края

...
Не са се образували дисбаланси, които да избият след края
Коментари Харесай

Кирил Петков: След мораториума сметките ще покажат дали правителството си върши работа


Не са се образували несъответствия, които да избият след края на мораториума. Темата се употребява, с цел да се провокира възприятие, че държавното управление не си прави добре работата. Сметките ще покажат. Това сподели министър-председателят Кирил Петков в изявление за „ Неделя 150 " по БНР.

Според Петков ГЕРБ се пробват да основават суматоха, че цените на тока и газа са отвън надзор. Той увери, че пакет от близо 1,5 милиарда лв. ще влезе в поддръжка на бизнесите и ЕРП.

„ Булгаргаз " няма да бъде преструктуриран, съобщи министър-председателят. „ Начинът на ръководство ще има единствено една цел - да максимизира най-хубавото, което тя може да направи за цените на газа в България ".

По думите му един от първите закони, които ще влязат за разискване в Народното събрание, е този за КПКОНПИ. „ Всички ще сме сигурни, че с работеща антикорупционна комисия никой няма да може да си разреши да прави нерегламентирани дейности на корупция, без значение от коя част на властта са те. Нещата, които ще се случват и в трите управляващи, ще бъдат обект на деликатно анализиране и евентуално следствие, в случай че има сигнали за корупция ", изясни Кирил Петков.

По тематиката с пандемията и новия проект на държавното управление за справяне със здравната рецесия Кирил Петков разяснява, че за пръв път има толкоз добре структуриран и логически проект.

По мотив митингите против зеления документ и основаването на работна група, включваща критици и съперници на ограничаващите ограничения министър председателят разясни, че държавното управление постоянно е отворено за полемика. „ Най-лошото, което може да се случи е, когато група хора се пренебрегват, капсуловат и стартират да стават нападателни. Тази платформа ще даде опция на тези хора да кажат своите визии.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР