Не са нужни измислици. Това не е пречка някой да

...
Не са нужни измислици. Това не е пречка някой да
Коментари Харесай

Бабикян: И руснаците не искат война. Синовете им са по-скъпи от идиотщините на диктатора им

Не са нужни измислици. Това не е спънка някой да си обича Пушкин, да пие водка и да разправя вицове за Щирлиц. Неграмотното отношение по тематиката е рисково за България. Не просто за туризма и платноходките, освен за българите, които живеят там, а за нас тук!

Когато показваш като страна, че не различаваш война от мир, положително от зло, другар и агресор, то не можеш да разчиташ на никого за нищо! Малоумните изявления на политици, че сме щели сами да се пазим, би трябвало да бъдат прекъсвани от водещите, поради неплатежоспособност близка до фантазията. Тъпите истории за " славянската обич " също е време да спрат, тъй като украинците също са славяни и явно това не размеква необятното сърце на Путин. Когато външен министър на република Турция заприказва за историческите територии на Турция се възпаляват всички бойни перчеми на маса в кръчмата и по студиата с някогашни Държавна сигурност фрагменти....Когато Путин каже същото за съветската близка чужбина, то това се води в реда на нещата????

Живеем в най-богатите и мощни съюзи на земята и е добре да не скапваме най-малко това, макар вродения гений да го вършим.

И руснаците не желаят война. Синовете им са по-скъпи от идиотщините на диктатора им. Украйна не желае да е част от Русия – не ги харесват и са самостоятелни. И Беларус не желаят да са част от Русия, макар че са съдружници. Помислете за това, до момента в който каните идиоти в медиите, които мерят за какъв брой минути летят нуклеарните ракети, които и без друго никой не е употребявал и няма да употребява.

Арман Бабикян, Фейсбук

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР