Не са много вълнуващите моменти в живота на една жена,

...
Не са много вълнуващите моменти в живота на една жена,
Коментари Харесай

Истинска приятелка! Мира помага на Елица за булчинската рокля и май я избраха (СНИМКИ)

Не са доста вълнуващите моменти в живота на една жена, които да надминат по значителност избора на булчинска рокля. Именно на този стадий от организацията на сватбата си е Елица Янкова - нашата олимпийска медалистка по битка и участничка в последния сезон на " Игри на волята ".

Съвсем неотдавна Елица се похвали, че организацията на събитието е на близо 90%, като най-важното и огромно нещо, което следва, е изборът на рокля.

Виж още: Цял месец харчи като за последно: Алекс Богданска и безконечната ѝ тайландска почивка продължава 

Е, към този момент и това се случи, а роклята май е определена! За това разбираме от профила на Мирослава, с която Елица се сприятели в " Игри на волята ". Домакинята е била един до друг с Елица в този по този начин специфичен ден, а това разбрахме от сторитата на двете. 

Мирослава даже опитва булчинска рокля:

 https://www.instagram.com/miroslava_profirova/

Но отсече - този път булката ще бъде друга, качвайки тази фотография, която ни накара да се зачудим дали пък точно това не е роклята на Елица:

Виж още: Изповед и гуляй като за последно! Джизъса на сбогуване с околните в тузарски ресторант

 https://www.instagram.com/miroslava_profirova/

Едва ли ще разберем това до юни, за когато е планувано събитието. За сватбата до момента се знае, че тя ще бъде през лятото, а хотелът е ремонтираният неотдавна наоколо до Руски монумент в София. За организацията на събитието Елица и Алекса са се доверили на организация. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР