Не са много сериалите, които могат да се похвалят с

...
Не са много сериалите, които могат да се похвалят с
Коментари Харесай

Коя героиня се завръща в трети сезон на Белият лотос

Не са доста сериалите, които могат да се похвалят с по-силен втори сезон спрямо първия. А " Белият лотос " е измежду тях, съгласно нашето непретенциозно мнение. Съвсем естествено след подобен избухлив край идва въпросът за трети сезон.

Къде ще ни води третият сезон на " Белият лотос "

Край на огромното чудене

За него към този момент знаем няколко неща. Основното е, че действието ще ни придвижи в Азия и, по-точно, в Тайланд. И че основната тематика в новите серии ще е гибелта. А в този момент научаваме, че въпреки всичко ще забележим и познато лице в трети сезон.

След като в първи и втори се наслаждавахме на невероятната игра на Дженифър Кулиндж като Таня, в трети ще забележим друга актриса, към този момент взела участие в " Белият лотос ". И това е Наташа Ротуъл, която играеше в първи сезон, оповестяват Variety.

Там тя беше в ролята на спа мениджъра Белинда в хотела от веригата в Хавай. Тогава тя имаше взимане-даване точно с Таня, която й беше дала обещание да влага в частната й процедура като теляк.

Дали завръщането й от първи в трети сезон на антологичния сериал ще има връзка с това, което се случи с Таня в края на втори? Това единствено можем да допускаме и да чакаме с неспокойствие Майк Уайт да приключи сюжета, и да стартира фотосите на новите епизоди на " Белият лотос ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР