Не са много приложенията в магазина Google Play, които са

...
Не са много приложенията в магазина Google Play, които са
Коментари Харесай

Над 1 милиард изтегляния на браузъра Samsung Internet Browser

Не са доста приложенията в магазина Гугъл Play, които са изтеглени над 1 милиард пъти. Към месец януари 2019 година това са 28 приложения, като 19 от тях са на Гугъл. А в този момент към тази група се причисли уеб браузърът Samsung Internet Browser.

Samsung Internet Browser е браузър на корейския софтуерен колос, основан на енджина Chromium, който в началото бе наличен единствено за притежателите на мобилни устройства на Samsung. Приложението Samsung Internet Browser се появи в Гугъл Play през лятото на 2017 година. Днес броячът на изтеглянията на браузъра от Гугъл Play към този момент демонстрира над 1 милиард. Приложението доближи 500 милиона изтегляния преди към една година. Samsung Internet Browser е авансово конфигурирано приложение в смарт телефоните на Samsung и постигнатите 1 милиард изтегляния са в действителност впечатляващи.

Samsung Internet Browser е теглен от интернет магазина повече пъти, в сравнение с Firefox и Opera взети дружно. Изтеглянията на уеб браузъра Гугъл Chrome, които е конфигуриран на процедура във всяко Android устройство, в Гугъл Play се демонстрират в диапазона от 1 до 5 милиарда. Навярно това са дейните браузъри, а не точния брой изтегляния. Но да си напомним, че Гугъл Chrome доближи 1 милиард изтегляния още на 26-ти юни 2015 година и към сегашен ден той сигурно е изтеглен над три и може би даже и четири милиарда пъти..
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР