Не са много холивудските двойки, които могат да се похвалят

...
Не са много холивудските двойки, които могат да се похвалят
Коментари Харесай

Щастлив ли е в брака Хю Джакман

Не са доста холивудските двойки, които могат да се похвалят със постоянен брак. Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес обаче са от страната на щастливците. Те са женени от 24 години и имат 2 деца - Оскар, на 20 години и Ава - на 15.
 Хю Джакман, Дебора-Лий Фърнес и какво честват двамата
Колко години брак честват Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес

Една почтена за удивление годишнина

Заради изолацията около Covid-19 двамата в последно време имат опцията да прекарват повече време дружно от когато и да било в взаимния им живот, написа Bang Showbiz.

Никога не сме прекарвали толкоз доста време дружно. И то време, без никой от нас да работи, а да бъдем със фамилията си, споделя Хю Джакман. А резултатите от тази непредвидена опция да прекарват толкоз време дружно са още по-силна непосредственост.
 Снимка 490631

Той нееднократно е казвал, че колкото по-дълго продължава бракът, толкоз по-добре става. Хю, който е на 51 години, и Дебора, 64-годишна, се срещнат на снимачната площадка на австралийския ефирен сериал „ Корели “ и оттогава са неразделни.

Бракът им е един най-хубавите образци за това по какъв начин нито разликата във възрастта, нито славата, нито времето могат да попречат на любовта. Напротив, в случаите на щастливо обвързваните двойки, те даже я ускоряват.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР