Не са ми предлагали да бъда част от кабинета Василев.

...
Не са ми предлагали да бъда част от кабинета Василев.
Коментари Харесай

Александър Николов: Не ми е предлаган министерски пост в кабинета Василев

Не са ми предложили да бъда част от кабинета " Василев ". Това сподели в Народното събрание министърът на енергетиката в оставка Александър Николов.

„ За да работи каквото и да е държавно управление, би трябвало да има естествена връзка вътре в самата му конструкция, тъй че да може да се реализират поставените цели. Аз нямам проблем с диалозите и с това, което се цели да се реализира. В последна сметка енергетиката е доста оттатък политическия интерес. Този бранш въздейства на всеки един българин “, съобщи Николов, представен от Би Ти Ви.
Енергийният министър в отставка изясни, че се Изискват оптимални старания от България, с цел да може да се посрещнат най-малко характерните потребности и зимния интервал да мине умерено. Хората обаче следва да са спокойни, защото в последна сметка от инфраструктурно състояние България стои сносно, т.е. има задоволително стандартни решения. Производството на електрическа енергия в България не зависи от природен газ, това значително е също добра вест. Дори и да има усложнение с доставките, дава опция за различни горива. Разработваме съответен проект и до допълваме. Това съобщи пред публицисти министърът на енергетиката в оставка Александър Николов във връзка енергийната рецесия, съобщи БГНЕС.

Ако погледнете микса на цяла Европа, той зависи извънредно доста от „ Газпром Експорт “. Специфичното държание на този снабдител демонстрира ясно, задачите са геополитически, в сравнение с търговски, акцентира той.

Николов съобщи, че в случай че се съди по това, което се случи през месец февруари, както и през предходната година, а точно изкуственият недостиг и изкуствено повишение на цената за цяла Европа, рискът е годен, само че той не е функционалност от държанието на която и да е държава-консуматор или на което и да е юридическо лице.

Армагедонът, който се предвиждаше, не се състоя, банкрутите не се състояха, обвиняванията при опити за смяна на управлението на други енергийни сдружения директно и непряко, свързани с газ, също не стопираха, тъй че опитите да се работи със враговете на хората са меко казано странни, сподели Николов. „ За да работи каквото и да е държавно управление, аз мисля, че би трябвало да има естествена връзка вътре в самата му конструкция, тъй че да могат да се реализират поставените цели, т.е. аз нямам проблем с диалозите и с това, което се цели да се реализира. В последна сметка енергетиката е доста оттатък политическия интерес, в последна сметка този бранш въздейства на безусловно всеки един българин “, акцентира енергийният министър в оставка. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР