Не са ми предлагали да бъда част от кабинета Василев.

...
Не са ми предлагали да бъда част от кабинета Василев.
Коментари Харесай

Александър Николов: Не са ми предлагали да бъда част от кабинета Василев

Не са ми предложили да бъда част от кабинета " Василев ". Това сподели в Народното събрание министърът на енергетиката в оставка.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 508
„ За да работи каквото и да е държавно управление, би трябвало да има естествена връзка вътре в самата му конструкция, тъй че да може да се реализират поставените цели. Аз нямам проблем с диалозите и с това, което се цели да се реализира. В последна сметка енергетиката е доста оттатък политическия интерес. Този бранш въздейства на всеки един българин “, съобщи Николов.

Министърът в оставка разяснява и риска с доставките на газ.

Относно рисковете за доставка, в случай че погледнем цяла Европа зависи от " Газпром ". Специфичното държание на този снабдител демонстрира, че задачите са доста повече геополитически, в сравнение с търговски. Ако се съди по държанието от февруари нататък, мисля че риска е годен, само че не е функционалност на поведениети на дъражва - потребител. За да бъде ръководен този риск се изисква оптималната степен на изпитание и оптимални различни снабдители за България, с цел да може да се посрещнат най-малко систематичните нъжди. Хората следва да са спокойни, добави Николов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР