Не са малко звездите, които са преживели доста лоши неща

...
Не са малко звездите, които са преживели доста лоши неща
Коментари Харесай

Чарлийз Терон за убийството на баща си

Не са малко звездите, които са претърпели много неприятни неща през годините. Такъв образец е Чарлийз Терон , която пред NPR показа елементи за гибелта на татко си.
 Чарлийз Терон, необвързаността, самотата и живота без мъже
Чарлийз Терон не желае мъже

Ето и за какво

През 1991 година бащата на Чарлийз - Чарлз, умира откакто майка ѝ - Герда, го прострелва в миг на самоотбрана. Тогава актрисата е на 15 години и за тази преживелица сигурно не се приказва елементарно.

Терон обаче реши да показа повече детайлности към случката, разиграла се преди повече от 25 години. Актрисата споделя, че една вечер татко ѝ се е прибрал пийнал и с оръжие в ръка. Не след дълго майка и щерка се оказват затворени в детската стая с тил към вратата в опит да я затиснат, с цел да не влезе Чарлз.
 Чарлийз Терон и Герда Мариц

Чарлийз Терон и Герда Мариц

В този миг татко ѝ е отстъпил обратно и е създал три изстрела във вратата. Според Терон по знамение нито един от тях не ги е уцелил.

Актрисата споделя, че майка ѝ е съумяла в самоотбрана да простреля смъртоносно Чарлз. Именно поради това против нея не са били повдигнати обвинявания в следствие.
 Чарлийз Терон, транссексуалната й щерка Джаксън и персоналните фотоси в Instagram
Как Чарлийз Терон отглежда транссексуалното си дете

Актрисата с персонална обява

Чарлийз Терон споделя, че не се срами да приказва за тази преживелица, тъй като по този метод демонстрира на доста хора, жертви на домашно принуждение, че не са сами.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР