Не са малко случаите, в които известни политици са забъркваха

...
Не са малко случаите, в които известни политици са забъркваха
Коментари Харесай

Най-горещите секс скандали с политици, които станаха достояние на целия свят

Не са малко случаите, в които известни политици са забъркваха в секс кавги. Те освен разпалиха любознанието на жадните за пикантни детайлности читатели, само че и унищожиха кариерата на някои от тях. Ето най-горещите секс кавги с политици:

Бил Клинтън


Бил Клинтън не постоянно е бил съвършеният брачен партньор. През 1995 година 21-годишната Моника Люински , преди малко е приключила лицей, постъпва на стаж в Белия дом. Двамата стартират загадка спекулация, само че тя бива разкрита от приятелката на Моника, Линда Трип. Тя е записвала скрито телефонните диалози и ги е давала на медиите. Новината за аферата „ Люински ” се появява за първи път на 17 януари 1998 година, а три дни по-късно след обява във вестник „ Вашингтон Поуст “ абсурдът избухва с цялостна мощ. Извънбрачната спекулация и нейното шумно следствие водят до процедура по импийчмънт на президента същата година.

Марк Санфорд

През 2009 губернаторът на Южна Каролина Марк Санфорд си призна, че има любовна спекулация с жена в Аржентина. Това се трансформира в политически гаф и нанесе удар на Републиканската партия, която смяташе да издигне Санфорд за собствен претендент за президент на изборите през 2012 година Тогава членове на Конгреса на Съединени американски щати го приканиха да си подаде оставката и припомниха, че като конгресмен той поддържа апелите за импийчмънт на президента Бил Клинтън, поради шумната му спекулация с Моника Люински.
 Марк Санфорд Gulliver/Getty Images
Елиът Спитзър

Губернаторът на Ню Йорк Елиът Спитзър попадна в центъра на секс скандал през 2008г. Според вестник „ Ню Йорк Таймс “ Спитзър е бил записан по телефона, до момента в който си уреждал среща с проститутки в хотел във Вашингтон. Оказало се е, че Спитзър постоянно е посещавал хотела с разнообразни девойки, а когато си е запазвал стая, е записвал на името на „ Джордж Фокс “. За да избегне импийчмънт, Елиът подаде непринудено оставка.-->

Марк Фоли

Съобщения към малолетни момчета станаха мотив за скандал, обвързван с името на републиканският конгресмен от Флорида, Марк Фоли. Той бе заставен да подаде оставка, поради последствията, които може да има за партията му. През същата година бяха направени анонимни самопризнания от момчета, в които се показва, че в действителност са имали полови връзки с Фоли.
 Марк Фоли Gulliver/Getty Images
Мел Рейнолдс

Мел Рейнолдс е някогашен член на Демократичното болшинство в камарата на представителите. Той бе упрекнат и наказан за полови връзки с 16-годишено момиче. Рейнолд отхвърли изказванията, заявявайки, че са расистки, целящи да унищожат политическата му кариера. През 1995 година обаче Мел е наказан за възпрепятстване на правораздаването и владеене на детска порнография . Тези обвинявания са принудили Мел Рейнолдс да подаде оставка през октомври 1995 година Рейнолдс бе вкаран в пандиза за 12 случая на полово принуждение.

Робърт Бауман

Робърт Бауман, някогашен член на Камарата на представителите на Съединени американски щати, бе упрекнат през 1980 година, в опит за полов контакт с 16-годишно момче, което е предложило полови услуги. Бауман нито отхвърля, нито удостоверява тази информация. Вместо това оповестява, че страда от алкохолизъм и влиза в рехабилитация.

Лари Крейг

Кариерата на републиканският сенатор Лари Крейг бе безусловно захвърлена в тоалетната. Скандалът стартира на 11 юни, когато Крейг беше арестуван в мъжката тоалетна на летището в Минеаполис от служител на реда под прикритие, проверяващ недоволства от жители. Полицаят съобщи по-късно, че Крейг му предложил полов контакт. Макар и да си поддаде оставка, Крейг отхвърли обвиняванията.
 Лари Крейг Gulliver/Getty Images
И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР