Не са и монотонното ежедневие и битовизмите, които са в

...
Не са и монотонното ежедневие и битовизмите, които са в
Коментари Харесай

Една Млада Разведена Българка Взриви Мрежата С Безкрайно Болезнените Си Думи За Брака!

Не са и монотонното всекидневие и битовизмите, които са в положение да убият и най-силната обич. Става дума за напълно разнообразни неща, с които всяка една жена се сблъсква, когато заживее с половинката си под един покрив.

Ето какво написа разочарованата жена:

" Битовизмите унищожиха връзката ни ". Чували ли сте тази фраза? Наскоро още веднъж я чух от устата на един мъж, който зарязал жена си и двете си дребни дечица поради млада и красива държанка.

Той упрекваше брачната половинка си, че към този момент не се грижела за себе си; че храната, която приготвяла, не била вкусна; в дома им непрестанно било разбъркано и мръсно; децата не спирали да крещят, а сексът бил отегчителен. Затова намерил и нова " обич ". Без битовизми!

Когато една вечер преди три години още веднъж плачех, тъй като повече не можех по този начин, мъжът ми сподели: " Толкова ми е писнало, че се хващам да мисля по какъв начин не ми се желае да се прибирам у дома! ". Тогава избухнах. И назовах всички неща с същинските им имена. Не скуката и рутината унищожават брака! Ако брачният партньор ви не извършва родителските си отговорности, това е изменничество. Ако мъжът ви споделя, че не може да извършва отговорностите ви, това е неистина. Ако той не демонстрира състрадание, когато на вас ви е мъчно, това е свирепост!

Когато слушам жена да споделя, че всекидневието е умъртвило любовта, чувствам възприятие на виновност. Но когато чуя тази фраза от устата на мъж, чувствам свирепост и безчовечност.

Тогава го обясних на мъжа си по същия метод: когато двама другари са дружно в един танк, водят война и оцеляват в сложни условия, на нито един от двамата няма да му е скучно. Ако всеки един от тях се старае с всички сили, това е тестване, труд и в последна сметка - взаимна победа. Но в случай че единият от двамата не стопира да мрънка, че в танка му е шумно и неловко и споделя, че ще му е по-добре, в случай че вечерта не се постанова още веднъж да влиза в него, то това не е другар!

Първоначално мъжът ми се засмя, само че по-късно осъзна смисъла на думите ми. А аз стоях и гледах по какъв начин се трансформират лицето и погледа му. И ми стана доста болно.

Не монотонното всекидневие и битовизмите унищожават брака! Разрушават го лъжата, измяната и жестокостта!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР