“ Не са готови да се сблъскат с откровено мнение

...
“ Не са готови да се сблъскат с откровено мнение
Коментари Харесай

Кулагин Няма Спирачки! Продължава Да Нарежда Съквартирантите, Говорят Си Сами!

“ Не са подготвени да се сблъскат с искрено мнение за себе си. Свикнали са да интригантстват зад тила на другите и да тънат в двуличие. Вероятно това е всекидневието им. Освен това съумях да им разкъртя маските. А това боли… Не стига, че не са осъществени и не са финансово постоянни, ами и в този момент останаха без това, което имаха – имиджа си.

Мисля, че те прелестно знаят, че това не беше завист. Невъзможно е да съм озлобен към такива хора. Аз съм благополучен, обичан, задоволен от триумфите в специалността си, наподобявам добре и съм още млад – в разцвета на силите си. Имам всичко, което съм желал в миналото. По кой параграф би трябвало да изпитвам завист към тях? “, пита Кулагин, написа bulgariasega.com.

Гримьорът не съжалява за присъединяване си във „ ВИП Брадър “. „ Не, не скърбя за безусловно нищо. Намирам присъединяване си за извънредно и само по рода си. Може би бих се радвал повече, в случай че имаше 24-часов „ life feed “ и феновете ме опознаят още повече, видят неизлъчвани фрагменти и така нататък Тогава сигурно щяха да ме обичат повече “, споделя Кулагин.

Според Валентин най-неискрена в предаването е била Ваня Костова. „ Най-истинският бях аз. Божана до някаква степен разкри себе си под честото влияние на алкохола и то в недобра светлина. Всички бяха подправени, само че по-скоро най-фрапантната и нелепа маска беше тази на Ваня Костова, която се беше оконтурила с ореол на светица, а в това време е извънредно злобна жена, неуравновесена и безконечен лакомец “, споделя гримьорът.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР