Не са едно и две децата, които са оставали до

...
Не са едно и две децата, които са оставали до
Коментари Харесай

Скалата се завръща в кеча

Не са едно и две децата, които са оставали до късно, с цел да гледат по какъв начин техният обичан кечист - Скалата, ще размаже следващият конкурент.
 Дуейн Джонсън, Вин Дизел и заровиха ли томахавката
Сдобриха ли се Скалата и Вин Дизел

Враждата е към своя край

През 2004 година Дуейн Джонсън реши да приключи дейната си кариера на кечист и да се концентрира върху кариерата си в киното. Разбира се, през годините правеше епизодични появи в шоутата на Световната федерация по кеч и в този момент ще го направи отново.

Джонсън употребява обществените си мрежи, с цел да разгласи, че този петък, 4 октомври , ще го забележим още веднъж в " Разбиване ". В малко видео виждаме и чуваме някои от най-силните моменти на Скалата в кариерата му на кечист, както и емблематичната му фраза - " Надушвате ли какво ви готви Скалата ".

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от therock (@therock) на Сеп 30, 2019 в 4:34 PDT

Според Deadline, не е ясно дали ще забележим Джонсън в деяние или просто ще се появи за няколко минути, само че присъединяване му съответствува с навършването на 20 години от първото лъчение на предаването.
 Дуейн Джонсън, Mana, текилата му и по кое време да я чакаме
Кaкво ще пуска Скалата през 2020 година

Нямаме самообладание да се напием до несвяст

Освен Скалата, в петъчното " Разбиване " ще забележим други звезди на Световната федерация по кеч като Хълк Хоган, Рик Флеър, Кърт Енгъл, Рита, Букър Ти, Триш и други.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР