Не с едно, а с две внучета наведнъж се е

...
Не с едно, а с две внучета наведнъж се е
Коментари Харесай

Веско Маринов стана дядо на близнаци

 Не с едно, а с две внучета едновременно се е сдобил Веселин Маринов. Естрадният артист станал дядо за сефте на 14 юни. Неговата единствена щерка Йоана родила близначетата в столичната болница " Надежда “, а полът на бебета е момче и момиченце. Щастливите родители са кръстили новородените си Веселин и Цветелина на първите имена на бащите си – Веселин и Цецко.

Певецът разкри, че е безпределно благополучен, тъй като наскоро показа, че единственото, което му липсвало в живота, било да има внучета, които да му дават нов смисъл. " Виждайки по какъв начин тази смяна се отразява на моите другари, които към този момент имат внуци, какви неподозирани добродетели намирам в тях, откакто са станали дядовци и знаейки аз какъв брой съм сензитивен и какъв брой обичам децата, си представям, че тези същества ще обсебят цялото ми всекидневие и ще дадат нов смисъл на моя живот “, прям е Веселин Маринов.

Неговата щерка Йоана съумя да опази бременността си с близнаците в цялостна загадка. Под секрет мина и сватбеното ѝ празненство със брачна половинка ѝ Евгени през предходната есен в прочут голф комплекс край Разлог. Припомняме, че това е втори брак за щерката на естрадния трубадур, която преди време бе омъжена за известения доктор доктор Станимир Сираков, с който се разведоха, а сега той също има свое семейство, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР