Не рушете трудно съграденото единство на патриотичния фронт. Това се

...
Не рушете трудно съграденото единство на патриотичния фронт. Това се
Коментари Харесай

От НФСБ коментираха решението на ВМРО за самостоятелно явяване на евроизборите

Не рушете мъчно съграденото единение на патриотичния фронт.

Това се казава в публична позиция на НИК на Политическа партия НФСБ публикувана от пресцентъра на партията. Публикуваме позицията без редакторска интервенция.

"Ние, членовете на Националния изпълнителен комитет на НФСБ, отстоявайки убеждението, че дружно сме по-силни, останахме сюрпризирани от непредвиденото решение на Вътрешна македонска революционна организация за независимо явяване на изборите за Европейски парламент.

През последните два месеца водим двустранни договаряния с Вътрешна македонска революционна организация за взаимно явяване на изборите за Европейски парламент. За страдание, с решение на управлението на Вътрешна македонска революционна организация тези диалози бяха прекъснати едностранно, без предупреждение.

Водени от дълга си към нашите гласоподаватели и желанието да бъдем единни в името на бъдещето на България, ние за следващ път подаваме ръка на колегата ни Вътрешна македонска революционна организация. Убедени сме, че родолюбивите идеали, които отстояваме дружно в българския Парламент не би трябвало да бъдат жертвани поради персонални ползи и тяснопартийни нарцисизъм и упоритости.

Нека напомним, че точно НФСБ беше в основата на нашето обединяване още през 2014 година, както и в днешното 44 Народно заседание. Точно в името на това единство НФСБ извърши всеотдайност и отдръпна своята кандидатура на президентските избори през 2016 година, отстъпвайки на сътрудниците от Вътрешна македонска революционна организация и „ Атака “ президентското и вицепрезидентското място. Това донесе и най-високия триумф за патриотичното обединяване в цялата история на България.

Затова, призоваваме нашите съидейници от Вътрешна македонска революционна организация да трансформират своето решение за независимо явяване на евроизборите и да се върнат на масата на договарянията в името на всички български патриоти и на България!

Убедени сме, че единението ни прави по-силни! ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР