Не разбрах защо тръгна тази война между институциите. Конституцията на

...
Не разбрах защо тръгна тази война между институциите. Конституцията на
Коментари Харесай

Министърът на икономиката: Президентът няма право. Ние сме избрани, това е политиката

Не разбрах за какво потегли тази война сред институциите. Конституцията на Република България не разрешава на президента да смъква доверието от държавното управление като законодателен акт. Партиите спомагат за образуването на доверието на жителите. Ако го правиш, подронваш това доверие. Президентът би трябвало да е този, който да сплотява жителите. Това съобщи министърът на стопанската система Емил Караниколов в предаването " Лице в лице " по bTV.

„ В същото време часове по-късно ние седяхме дружно на една маса на стопански конгрес и благодаря на всички за това. Няма по какъв начин институциите да не работят една с друга. Ние сме определени, с цел да работим за развиването на България и би трябвало да го вършим. Ние би трябвало да продължаваме дружно, тъй като това е политиката “, акцентира той.

От думите на Караниколов стана ясно, че участниците във форума, измежду които и министри, са се поздравили с президента. „ Ние презентирахме България пред японския бизнес. България има рекордни параметри в износа. Нямаше да е добър знак, в случай че президентът не бе пристигнал “, разяснява министърът на стопанската система.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР