Не разбрах защо беше този жълт картон. Но България сме

...
Не разбрах защо беше този жълт картон. Но България сме
Коментари Харесай

Капитанът на България скочи на менте и каза: Никой не ни обича

" Не разбрах за какво беше този жълт картон. Но България сме дребна страна, не сме неуместни на доста хора. Идват шведите и виждате по какъв начин се държат пренебрежително. Четох, че някакво шведско менте написало, че София не се е трансформирала от 12 години. Натупахме ги с 3:2 ", разяснява още капитанът на националния тим Ивелин Попов след загубата с 1:3 от Холандия. По този метод той скочи на шведски публицист, който написа отрицателен материал за София и България преди дуела ни със скандинавците.

" Никой не ни обича нас, само че видяхте, че когато се раздаваш със сърце, хората го правят оценка ", сподели Попето, който ще пропусне семейството на Франция заради наказване.

Той прикани " трикольорите " да не бъдат отписвани за класиране на международното състезание в Русия през 2018 година, макар че след загубата от Холандия се отдалечиха на 4 точки от второто място, даващо право на бараж.

" Не ни отписвайте! Домакински тим сме. С две победи над Франция и Люксембург ще сме в играта ", счита Попов. 

" Радвам се, че имам 70 мача за България, само че е неприятно поради загубата. Това е животът. Нормално е да сме изтощени, преди три дни играхме и нямаше доста време да се възстановим. Като намалихме на 1:2 вътрешно се надявах, че ще вземем най-малко точка, само че не стана. Имаше положителни моменти, имахме хубави офанзиви, имахме и положения. Но по този начин се получи, не би трябвало да се срамим от играта си. Раздадохме се оптимално и почитателите го видяха на трибуните. Има израстване, има тактическа дисциплинираност ", посочи опитният състезател.

" Трябва да не преставам в същия дух, уповавам се да имам още 5-6 години футбол на високо равнище. През годините бях по-млад, разсъждавах по различен метод. Сега виждам по различен метод, фамилията и дамата ме трансформираха ", добави капитанът на България.

НАШАТА КВАЛИФИКАЦИОННА ГРУПА ЗА МОНДИАЛ 2018
ВСИЧКИ ГРУПИ В БИТКАТА ЗА СВЕТОВНОТО В РУСИЯ​ 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР