"Не разбрах каква беше тази акция вчера, защо беше този

...
"Не разбрах каква беше тази акция вчера, защо беше този
Коментари Харесай

Зрелищната акция в Симитли била срещу шефа на охраната на президента

"Не разбрах каква беше тази акция през вчерашния ден, за какво беше този звук, при обиските и в моя дом и в жилището на сина ми не откриха нещо, което да ни уличава в закононарушение, почтено за такава показна акция ", това сподели началникът на защитата на президентството и Народното събрание, експолицаят от Симитли, Васил Кьосев, който дружно със сина си работи в жандармерията в столицата. Баща и наследник през вчерашния ден бяха обект на взлом от страна на Вътрешна сигурност, във връзка следствие, написа Struma.com.

"Отведоха сина ми за 24 часа, какво е направил, не знам, няма никакви прегрешения, дори в последните 2 дни си беше на работа, участваше в акциите, които си прави жандармерията, просто недоумявам. Твърде допустимо е да има някакъв сигнал, само че е въпрос на време да се разбере. Чуха се доста фолклорни мнения в Симитли, които не кореспондират с истината. Май беше доста звук за нищо, само че изчакваме търпеливо, да забележим за какво задържаха сина ми и за какво бе тази офанзива ", сподели още някогашният служител на реда Васил Кьосев.

Както БЛИЦ писа, че към 10 часа през вчерашния ден коли на жандармерия и вътрешна сигурност влязоха в Симитли, част от екипите обискираха къщата на Васил Кьосев, другите жилището на сина му.

Все още не се знае защо е тъкмо е била зрелищната интервенция.

Синът на Кьосев е арестуван за 24 часа, само че татко му чака той да бъде освободен, откакто бъде разпитан и се запознае, с това за което му бе приложена мярката полицейско задържане.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР