„Не разбирам за какво трябва да подава оставка г-жа Цвета

...
„Не разбирам за какво трябва да подава оставка г-жа Цвета
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: БСП да отзове Елена Йончева от Брюксел

„ Не разбирам защо би трябвало да подава оставка госпожа Цвета Караянчева, познавам я от изборите в Кърджали през 2009 година до през днешния ден, когато тя е един от най-демократичните ръководители на Народното събрание - може би Българска социалистическа партия желае отстраняването ѝ, тъй като за опозицията всичко положително би трябвало да бъде отстранено. Но съм безапелационен, че Елена Йончева би трябвало неотложно да бъде отзована от Европейския парламент поради лъжите и клеветите, с които омърси България. Хора като Елена Йончева и Радан Кънев, чиито упоритости са свързани единствено с персоналните им ползи, нямат място в Брюксел. Те не петнят името просто на някоя партия, а петнят името на България – родината, в която всички ние живеем, а това е неприлично и омерзително ", разяснява ръководителят на комисията по просвета Вежди Рашидов, заяви dariknews.bg.

" Ако от опозицията са решили да „ яхнат” мантрата „ Ходи пеша”, то тази имитация е казана на партийно събиране и не е отправена към обществото, а към Българска социалистическа партия и към всичко, което се назовава съпротива, която се присламчва към бесилките и ковчезите на митингите, която малтретира майки с деца, замерва българските служители на реда с камъни, яйца и павета, която гаси тока в метрото и хвърля в незнание и стрес столичани… А то в действителност дали има нещо, което Българска социалистическа партия е направила за нашата страна, или са единствено искания и празнодумство? Българска социалистическа партия има минимум право да приказва за метрото, което е било и е ангажимент и воля на ръководещата партия. Такива хора госпожа Караянчева напълно основателно подканва да вървят без метро ", поддържа Рашидов председателката на Народното събрание.

" Политическата нервност на опозицията към този момент замязя на фантазията на човек да обязди кон, без през живота си да е виждал това животно.

Ето за какво призовавам партията, която издигна Елена Йончева за евродепутат, неотложно да я отзове – и поради клеветите, с които тя омърси България, и поради взетите пари от КТБ, което беше очевидна кражба на парите на вложителите като мен, с цел да могат такива като нея да си вършат филмчета или да чакърдъкат по площадите в предизборни манифестации на Българска социалистическа партия, без да си дават сметка, че тези пари не са от персоналния джоб на банкера, а са и моите пари на инвеститор, които съм икономисал за целия си живот, прикани опозицията той.

" Затова желая партията, издигнала Йончева за евродепутат, неотложно да я отзове – такива като нея не могат нито да насочат обвинявания за корупция, нито да раздават морал на обществото, а най-малкото да показват българската страна пред света.”, заключи Вежди Рашидов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР