Не разбирам в какво съм обвинен. Как може да има

...
Не разбирам в какво съм обвинен. Как може да има
Коментари Харесай

Прокопиев в съда: Недоумявам в какво съм обвинен! Симеон Дянков даде обяснения по скайп


Не разбирам в какво съм упрекнат. Как може да има обвиняване в престъпно закононарушение при изложение на мнение на съвещание на Националния съвет за тристранно съдействие, чиито решения не са наложителни, а консултативни. Това попита предприемачът Иво Прокопиев, който дава пояснение пред Специализираният углавен съда по сагата с приватизацията на EVN, съобщи БГНЕС.

Подсъдимият изясни по какъв начин и за какво “банките лимитирали достъпа до заемите ” и за какво била настъпила “кредитната суша ”. Прокопиев обстойно и нашироко обясни аргументите, довели до въпросната финансова рецесия и акцентира, че с тази договорка е бил понижен държавният недостиг във въпросната година.

Обяснения по делото, посредством скайп връзка, дава и Симеон Дянков. Очаква се същото да направи и сегашният кмет на регион “Средец ” Трайчо Трайков, които дружно с още трима от компанията на Прокопиев – “Булброкърс ” са подсъдими.

Прокопиев, Дянков и Трайков са подсъдими за продажбата на 33% държавен дял от сдружението EVN през 2011 година по предложение на Прокопиев, нанесла вреда на бюджета в размер на 21 000 000 лв..
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР