Не разбирам нервността от страна на ГЕРБ за посещението на

...
Не разбирам нервността от страна на ГЕРБ за посещението на
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: Явно ГЕРБ ги е яд от посещението на Румен Радев в Москва

Не разбирам нервността от страна на ГЕРБ за визитата на президента Румен Радев в Русия. Явно тях ги е гняв, че президентът първи приказва за директни доставки на газ от Русия. Няма нещо по-добро от това за България. Не имам вяра Бойко Борисов да се опълчи на едни такива доставки. Румен Радев възстановява връзките сред президентските институции на България и Русия. Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия депутатът от Българска социалистическа партия Драгомир Стойнев, който разяснява визитата на президента Радев в Русия.

" Ясно е, че имаме потребност от градежа на АЕЦ " Белене ". Ние поначало би трябвало да строим базови нуклеарни мощности. Те могат да се пуснат, могат и да се спрат, според от потреблението. Аз съм на мнение, че страната би трябвало да взе участие в градежа на АЕЦ " Белене ". Този план ще се изплати от производството и продажбата на ток.

Обясненията, че няма пари не костват. За това са измислени банките. Тегли се заем, построява се нуклеарната електроцентрала, изплаща се 20 години заема и идващите 40-50 години си на облага и нямаш проблеми с електрическата енергия ", безапелационен беше Стойнев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР