Не разбирам мотивите на районните председатели на местни структури на

...
Не разбирам мотивите на районните председатели на местни структури на
Коментари Харесай

Манол Генов разкритикува отказа на 5-ма пловдивски социалисти да са депутати

Не разбирам претекстовете на районните ръководители на локални структури на Българска социалистическа партия в Пловдив, които си направиха самоотводи от листата на партията. Така номинираният за лидер на листата на Българска социалистическа партия в Пловдивска област Манол Генов разяснява декларацията им, публикувана нощес.

В общо послание към пловдивските социалисти 5-ма от 6-мата ръководители на районни структури - Тодор Стоилов, Йордан Василев, Костадин Беларев, Атанас Баташки и Добромира Тошева, декларират, че не желаят да са депутати, тъй като желаят да продължат работата си като общински съветници.

Обръщението на районните ръководители пристигна часове, откакто стана ясно, че Корнелия Нинова ще води листата на Българска социалистическа партия в Пловдив-град. Пред Радио Пловдив Манол Генов разяснява, че номинацията на водача на партията би трябвало да ги активизира и окуражи да се борят за повече депутатски места.

На въпрос дали отстраняването на Георги Гергов от редиците на Българска социалистическа партия преди изборите не беше неточност, Манол Генов отхвърли и го назова „ закъсняло решение ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР