Не разбирам желанието на БСП да чуят какво ще кажат

...
Не разбирам желанието на БСП да чуят какво ще кажат
Коментари Харесай

Социолог: Слави Трифонов ще бъде заменен с Възраждане

Не разбирам желанието на Българска социалистическа партия да чуят какво ще кажат сътрудниците за програмата, която към този момент беше обсъждана. Политическа партия пък предявяват своите условия, а имаха властта да изпълнят своите цели. Нещата не вървят на добре към сформиране на държавно управление. Всичките сложени условия вършат невероятно съставяне на кабинет, а ще има и още. Това разяснява пред Нова нюз политологът доцент Татяна Буруджиева.

По думите ѝ Политическа партия са приемали всяка рецензия като метод да бъдат унищожени.

" Хората в Министерски съвет са представители на партии, които евентуално ще бъдат част от идващия парламент. " Възраждане " още веднъж ще е съпротива, само че по-силна. Опозицията няма да е сред леви и десни, а сред полезности ", счита тя.

От своя страна социологът Кольо Колев показа, че в консултациите вижда игра.

" Българска социалистическа партия и Демократична България не са заинтерсовани от предварителни избори, тъй като се опасяват, че ще понесат електорални провали. Политическа партия и Има Такъв Народ слагат неизпълними претенции. Независимо дали ГЕРБ ще излезе на първото място или Политическа партия ще възвърне имиджа си, това са двата съществени играча. Българска социалистическа партия и Демократична България се трансформират в джувка към политическата картина. Слави Трифонов ще бъде сменен с " Възраждане " като позиция. 62% са декларирали, че няма да гласоподават ", посочи той.

Според него нов парламент ще е със съмнителна легитимност и с екзотични изненади. 

И двамата се сплотиха към мнението, че от нови избори най-печеливш ще е " Възраждане ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР