Не пуснаха протестиращите в парламента. Това е по заповед на

...
Не пуснаха протестиращите в парламента. Това е по заповед на
Коментари Харесай

Не пуснаха майките с черни балони в парламента

Не пуснаха протестиращите в Народното събрание. Това е по заповед на заместник-председателя на Народното събрание Емил Христов.

Недоволните пристигнаха в законодателния орган с желанието да изкажат настояванията си. Среща имаха с алените, само че диалогът се изнесе на открито поради заповедта на Христов.

На входа на Народното събрание се развихри огромен скандал. Социалистът Драгомир Стойнев скочи на Цветан Цветанов засегнат от парламентарното управление. От своя страна гербери скочиха да бранят шефа си. Дойде и подкрепление в алено.

Управляващите не пускат протестиращите хора с увреждания в Народното събрание единствено тъй като са против системата ГЕРБ, ядоса се водачът на столетницата Корнелия Нинова. Това е жестоко тъпчене на демократичните правила, акцентира тя.
Емил Христов е отказал достъп на хората, тъй като са с тениски с надпис " Системата ни убива ".

Червените търсели подпомагане от парламентарното управление. Христов отсякъл " Не ". Тези фланелки, които те носят не могат да съблекат, с цел да влязат в Народното събрание, продължи соцводачът. Тя счита, че в тази ситуация става въпрос за тежко тъпчене на демократични правила. Равностойни и равноправни жители не могат да влязат в българския парламент единствено тъй като си разрешават да стачкуват против системата, която сега системата ГЕРБ, изумена е Корнелия Нинова.

ГЕРБ дискриминират хората с увреждания, които стоят 30 минути на открито и не могат да прекрачат прага на Народното събрание, отсече Нинова. Тя акцентира, че те са пристигнали с оферти за промени в законодателството, което касае хората с увреждане. Не могат да влязат вътре, тъй като свободно си споделят мнението " Системата ни убива ", ядоса се соцводачът.

Тя уточни, че по-голям парадокс през последните години от Българска социалистическа партия не са виждали в страната. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР