Не пускат пътища, за да не кажат, че ние сме

...
Не пускат пътища, за да не кажат, че ние сме
Коментари Харесай

Борисов: Трябва силна държава, по-опасно време в последните 50 години не е имало

„ Не пускат пътища, с цел да не кажат, че ние сме ги създали. 20 некъпални затварят кръстовища, а вие нищо – мълчите. Един милиард оставих за „ Хемус “ в сметка, а Василев я похарчи. Шишков сподели, че е идиотия да спреш „ Хемус “, това уточни водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във Варна.  

Той сподели по какъв начин са се повишили цените на дизела и бензина, както и на метана и сподели, по какъв начин цените са спаднали когато ръководството на Политическа партия са си отишли.

Борисов разгласи, че всеки, който пазари се е сблъскал с цените в магазините и високата инфлация, като по думите му тя е надалеч по-висока от тази, която дава Национален статистически институт.

Бившият министър председател разяснява и заемите, които страната тегли, като уточни, че с повдигането на пенсиите се прави нов обир от джоба, тъй като заемите са с доста високи лихви:

„ По време на моите държавни управления харчехме колкото изкарваме. Имахме 12 милиарда фиск. Не е мурафет да вдигаш пенсиите, а кой ще ги заплаща “, уточни още той.

„ България сега е като някой изпаднал, който никой комшия не желае да му даде пари. По време на моите държавни управления бюджетът постоянно е бил на остатък “, изрично съобщи той.

Лидерът на ГЕРБ разяснява още, че горчивата истина е, че страната ни за 8 месеца е върната с 10 години обратно и предвижда тежка зима.  

„ Тежка зима - няма дърва, пелети, само че парите са в офшорките. Трябва да съберем парите, които са изнесени на открито “, уточни той.  

„ По-трудно и по-опасно време в последните 50 години не е имало. Трябва да имаме доста мощна страна. Не сме се заобичали с Радев, само че и той, и аз, сме определени от народа, по тази причина зачитаме вашето мнение. Служебните министри на Радев завариха цялостен безпорядък и бардак, само че когато ние ви предупреждавахме не вярвахте “, съобщи Борисов.

„ С тази частична готовност, приказва се за нуклеарен шантаж. Запорожие е доста близо. Какво ще се случи, в случай че някой направи бойкот? Какво ще случи със земеделието и тузима? Всеки ден го приказват това. Затова през вчерашния ден Гари Каспаров, който пристигна единствено в централата на ГЕРБ на крайници, прикани всички да гласоподават за ГЕРБ. Частичната готовност ме плаши доста. Имаме ясна позиция – би трябвало да се спре войната. Трябва да оказваме помощ на Украйна, с цел да спре този спор “, разяснява още той.

„ Силни можем да бъдем с голям труд, трябват ни сътрудници от Брюксел и Вашингтон. Сега няма средства от фондове, а по времето на ГЕРБ работеха всички стратегии “, напомни той.

Лидерът на ГЕРБ беше безапелационен, че преди да е видял приключена Автомагистрала „ Хемус “ няма да се пенсионира.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР