Не протестите са притеснителните, а отказът на властта да ги

...
Не протестите са притеснителните, а отказът на властта да ги
Коментари Харесай

Министър-председателят не е добре. Столетницата е майката на корупцията и измамите.

Не митингите са притеснителните, а отводът на властта да ги чуе – митингите на моето потомство. " Министър-председателят не е добре – първо разгласи, че го преследват с дрон, а през вчерашния ден изясни, че дядото на бития студент му пречел да учи в чужбина ". Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков пред Нова телевизия.
Същевременно депутатът от ГЕРБ Тома Биков видя във вота на съмнение от страна на Българска социалистическа партия единствено инструмент да взе участие в управническия развой. Биков сподели и, че не вижда по какъв начин Българска социалистическа партия ще завоюва изборите в положението, в което се намира. Той добави по какъв начин " много богати хора " били подведени под отговорност напоследък и те " евентуално " имали интерес от политическа рецесия, с цел да могат да си върнат позициите.
" Главният режисьор е в Дубай, двамата младоженци, които се пробват да заченат Столетницата, са президентът и Христо Иванов. Столетницата е майката на корупцията и измамите ", заключи Валентин Касабов от НФСБ. По думите му, по-опасна е задаващата се нова вълна от ковид в международен мащаб, която ще удари изключително стопански България.
От Движение за права и свободи, в лицето на Джевдет Чакъров, се оплакаха, че Българска социалистическа партия не са създали консултация по вота с никой и в този момент щели да изложат своите причини за ръководството. " Трябва да има интензивно гражданско общество, в границите на мирни митинги ", сподели Чакъров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР