Не приляга на висотата на президентската институция да дава емоционални

...
Не приляга на висотата на президентската институция да дава емоционални
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Явно сме разочаровали политическите амбиции на президента

Не приляга на висотата на президентската институция да дава прочувствени и унизителни оценки на политически партии в България, съобщи той

От самото основаване на „ Продължаваме промяната “ казахме: „ Благодаря на президента, че поведе митинга (б.р. през 2020 г.), само че ние в никакъв случай няма да бъдем президентска партия. Винаги ще бъдем самостоятелни и ще отстояваме това, което считаме за значимо за бъдещето на страната “.

Това съобщи в студиото на „ Лице в лице “ по Даниел Лорер от „ Продължаваме промяната “.

„ Не приляга на висотата на президентската институция да дава прочувствени и унизителни оценки на политически партии в България. Политическите партии са израз на хората и техните хрумвания. Зад „ Продължаваме промяната “ има половин милион гласоподаватели, той ги постави всички под шапката на шарлатаните “ – по този начин Лорер отговори на изявлението на президента от през вчерашния ден: „ Бях първият измамен, когато се доверих на тези хора. Беше неточност, че позволих такива хора да откраднат очакванията ни за смяна. За страдание, българите получиха неистина. Ще надживеем тази шмекерия. "

По думите на депутатът от Политическа партия духът на Конституцията е доста явен и президентството би трябвало да сплотява.

" Президентът е признакът на този, който ни прави една нация. Такива изявления ни разделят. Това е явен знак, че разривът сред " Продължаваме промяната “ и президентството има други корени. Президентството има политически упоритости и тези политически упоритости " смяната “ ги е разочаровала. Явно това не се е понравило и в този момент следим едно извънредно разграничение и нищо чудно някъде в страната да се случват инжинеринг на спомагателни политически планове “, съобщи още Лорер.

Той добави, че всички структури на Българска социалистическа партия, ГЕРБ, Движение за права и свободи са в цялостна сигурност.

" Никой от Политическа партия не ги е взимал и няма и да ги взима. Всички структури, които се въртят към Политическа партия, са изцяло самостоятелни. Истинската причина госпожа Нинова да се тревожи е извънредно тежката електорална орис на Българска социалистическа партия в последните години, от близо милион гласове, те имат близо 200 000 “, добави Лорер.

Според него бездействието на БАБХ, откогато Политическа партия не я ръководи е много явно. Той добави, че те не се явяват на делата, които са заведени. Припомняме, че през вчерашния ден Политическа партия внесе сигнал в ДАНС " против мафията в БАБХ “.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР