Не приемаме нито една тезите на БСП, особено тези, свързани

...
Не приемаме нито една тезите на БСП, особено тези, свързани
Коментари Харесай

Тома Биков пита кога БСП са поели отговорност?

Не одобряваме нито една тезите на Българска социалистическа партия, изключително тези, свързани с корупцията. Кога Българска социалистическа партия и Корнелия Нинова ще поемат политическа отговорност, попита Тома Биков от ГЕРБ на ексклузивен брифинг във Варна в отговор на офанзивата от " Позитано 20 ", от където оповестиха, че не са удовлетворени от трите оставки и упорстват за още.

" За нас Българска социалистическа партия Техноимпекс и тяхното говорене по тази тематика нямат безусловно никакво значение ", разяснява Биков и напомни, че съгласно ГЕРБ това са хора, партия и политическа организация, които са организирали модел на ръководство " батко и братко ", поради който са спрени европейски пари и са се проточили във времето строителството на автомагистрали.

Тогава никой не пое политическа отговорност, сподели още той и напомни случая и с Марио Николов.

Тома Биков уточни и че никой не е поел политическа отговорност и за прекъсването на европейските средства при двете държавни управления на Българска социалистическа партия - на Сергей Станишев и на Пламен Орешарски.

Според него, в случай че Кирил Добрев продължи да приказва за корупция, Димитър Желязков - Митьо Очите трябвало да дава конференции за проведени незаконни групи. Никой не пое политическа отговорност за Бенчо Бенчев, напомни Биков.

От ГЕРБ са безапелационни, че оставките на тримата министри Нанков, Московски и Радев това е вдишване на политическа отговорност. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР