Не приемам политика, която да се заиграва с моето име.

...
Не приемам политика, която да се заиграва с моето име.
Коментари Харесай

Пламен Георгиев: Не съм разследвал разговор между Ваньо Танов и премиера

Не одобрявам политика, която да се заиграва с моето име. Защото толкоз години градих своето име и доверието в своята персона. Мога с гордо вдигната глава да кажа, че няма нищо, от което да се тормозя. Чудя се за какво тези въпроси не бяха не бяха заложени по време на общественото чуване, с цел да мога да се защитя и да кажа, че това са подправени вести. Това съобщи Пламен Георгиев, ръководител на бъдещия мегаорган за битка с корупцията, пред Би Ти Ви по отношение на изявленията на Опозицията по негов адрес.

" Това е подправена вест. Аз в никакъв случай и по никакъв мотив не съм разследвал този диалог, тъй като той не е бил докладван на мен или моя екип. Ние проверяваме данни за корупция в митницата. След привършване на следствието се откри, че няма корупция по високите етажи. Разбира се слушахме Ваньо Танов. Но няма диалог с премиера Борисов. Месеци след привършване на делото се появи подобен диалог в медиите. Събрах екипа и ги попитах " Колеги, имаме ли подобен диалог ". Те ми споделиха, че нямаме ", съобщи Георгиев.

" На един лист хартия бяхме извадили един диалог. При нас като информация беше пристигнало следното: " Проведен диалог сред Ваньо Танов с непознато лице, мъж, по служебна тематика, по отношение на лице, наречено Мишо Бирата ". Имаме такива десетки хиляди диалози, нямаме целия диалог. Ние не знаем дали този диалог, който изтече в медиите, е същият диалог, който ние имаме записан в това изречение. До мен този диалог не е идвал, не съм го виждал. Аз не съм се запознавал със наличието на диалога ", изясни той. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР