Не при гласуването, а едва при прегласуването ще стане ясно

...
Не при гласуването, а едва при прегласуването ще стане ясно
Коментари Харесай

Отцепилият се от ИТН Георги Георгиев: Вотът ще се реши при прегласуването

Не при гласуването, а едвам при прегласуването ще стане ясно съумяла ли е властта да откри гласовете, които не им доближават. Това стана ясно от присъединяване на Георги Георгиев - един отлюспените от Има Такъв Народ по БТВ.

„ В момента на гласуването ще стане ясно. Дори по-скоро на прегласуването. Едва на прегласуването ще стане ясно какво е същинското състояние. Тогава, каквото е решил някой, ще стане ясно в последния миг, мъчно е да се предвижда “, разкри Георги Георгиев.

По думите му повода да се включи в партията на Слави Трифонов е, че харесал „ въпросите в референдума и най-много виждах късмет в това ГЕРБ повече да не бъдат на власт. Това че би трябвало да избираме по малко депутати, които да са персони, а не следени от партии “.

„ Червената лампа “ за Има Такъв Народ му светнала, когато Слави Трифонов показал държавното управление на Николай Василев. Според него това не е станало по метод, както би трябвало да се показа кабинет – по малкия екран, без съвещания с депутатите на партията, очевидно е имало и други хора, които са се почувствали по същия метод, което е видно в последвалите резултати на изборите.

Малко повече от година по-късно последвал инстинкта си.

Георгиев съобщи, че в случай че той и неговите сътрудници не са се отделили, Има Такъв Народ е щяло да направи коалиция с ГЕРРБ под прикритието на „ експертно държавно управление “ с поддръжката на Движение за права и свободи, само че без „ Възраждане “, за което „ се изпуснала Ива Митева “.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР