Не премълчавайте, говорете на висок и смел глас. Вие сте

...
Не премълчавайте, говорете на висок и смел глас. Вие сте
Коментари Харесай

Йотова към момичетата от „Посланик за един ден“: Говорете на висок и смел глас, не се страхувайте да променяте

Не премълчавайте, говорете на висок и самоуверен глас. Вие сте хората на смяната към по-добро. Бъдете виновни, в мислите и дейностите си посягайте към по-трудното, което единствено на пръв взор е недостижимо. С този апел вицепрезидентът Илияна Йотова  Илияна Йотова Илияна Малинова Йотова е български политик, 5 ти Вицепрезидент на Република България, се обърна към победителките в „ Посланик за един ден “ на огромно онлайн събитие, с което приключи третото следващо издание на самодейността.

Тя се провежда от посолството на Англия в София, организира се под патронажа на вицепрезидента и задачата ѝ е да окуражи девойки от цялата страна да разпрострат капацитета си. Това оповестиха от прессекретариата на президента.

Йотова и дипломат Хопкинс организираха онлайн среща с победителките в „ Посланик за един ден “

Всяка победителка организира взаимни действия с дама дипломат в България. Илияна Йотова  Илияна Йотова Илияна Малинова Йотова е български политик, 5 ти Вицепрезидент на Република България, работи с 15-годишната Никол Георгиева от Тутракан. Вицепрезидентът благодари за поддръжката на учителката ѝ по български език госпожа Геновева Стоянова, на директорката на Средно учебно заведение „ Христо Ботев “ в град Тутракан госпожа Диана Станкова, на кмета на общината господин Димитър Стефанов, както и на фамилията на Никол, че я е възпитало като мъдро и отговорно момиче.

Илияна Йотова  Илияна Йотова Илияна Малинова Йотова е български политик, 5 ти Вицепрезидент на Република България, дефинира самодейността като вдъхновяваща и особено благодари на дипломат Ема Хопкинс и целия екип на английското посолство за силата, на всички сътрудници за съдействието.

„ Ваши Превъзходителства, благодаря Ви, че поехте ръцете на тези девойки и посредством Вас те съумяха да се допрян до прелестните Ви страни. А Вие опознахте България през най-чистия взор – на младежите. Убедена съм, че без значение от професионалния Ви път нашата страна ще остане вечно в сърцата Ви “, акцентира вицепрезидентът Йотова и добави: Тази самодейност ни направи мощен тим.

Нейно Превъзходителство Ема Хопкинс посочи, че без подозрение с такива младежи България има своето ярко бъдеще. Посланикът благодари на Илияна Йотова  Илияна Йотова Илияна Малинова Йотова е български политик, 5 ти Вицепрезидент на Република България, за мощната и вдъхновяваща поддръжка за участничките.

Вицепрезидентът съобщи, че девойките са бъдещите водачи, от които имат потребност България и светът, който през днешния ден страда от недостиг на хора, които умеят да увличат в своите хрумвания, които имат смелостта да чуят друго мнение, друго от своето.



„ Моето потомство живя в доста по-спокойни времена, в които мирът, толерантността, уважението бяха даденост. През последните години се върнаха с нова мощ феномени като ксенофобия и шовинизъм, които като че ли бяхме заличили от историята. Пандемията от COVID-19 ни сподели какъв брой е значимо да бъдем единни, да си подаваме ръце вместо да се противопоставяме. Само по този начин можем да се преборим и с най-големите рискове “, посочи Илияна Йотова  Илияна Йотова Илияна Малинова Йотова е български политик, 5 ти Вицепрезидент на Република България,.

Приветствието си вицепрезидентът приключи с думите на Мая Анджелоу, герой за цивилен права: „ Научих, че хората не помнят какво си им споделил. Хората не помнят какво си направил. Но в никакъв случай не не помнят по какъв начин си ги предиздвикал да се усещат “.

Илияна Йотова гостува в Тутракан на своята победителка от самодейността "Посланик за един ден "

„ Аз в никакъв случай няма да не помни по какъв начин се усещах след работата си с моето момиче Никол от Тутракан, след диалозите с всички вас, скъпи девойки, след финалите през другите години “, съобщи Илияна Йотова  Илияна Йотова Илияна Малинова Йотова е български политик, 5 ти Вицепрезидент на Република България,.

Вицепрезидентът акцентира, че е горда с младежите на България – знаещи, можещи, смели да отстояват позициите си. „ За следващ път осъзнах отговорността на нас, възрастните и тези, които взимат решения, към вас – да ви отворим всички пътища, да ви дадем безпределно време и пространство, с цел да покажете гения и силата, която носите “, уточни Илияна Йотова  Илияна Йотова Илияна Малинова Йотова е български политик, 5 ти Вицепрезидент на Република България,.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР