Не прекалявайте със сенките в горещите дни Добре направеният грим

...
Не прекалявайте със сенките в горещите дни Добре направеният грим
Коментари Харесай

Блясъкът по устните отново е на мода

Не прекалявайте със сенките в горещите дни

Добре направеният грим е наложителен детайл освен за идеалното селфи, само че и за съвършената визия по време на летните празненства.

През този сезон тежкият грим от зимните месеци отстъпва място на по-свежия и елементарен за поддържане в жегите макиаж.
Лято 2018 може да бъде несъмнено като завръщането на гланца върху устните. През последните 1-2 години гримьорите, които диктуват трендовете залагаха на матови и неутрални цветове, обичани на звездите, отпред с Ким Кардашиян. Сега обаче блестящите устни още веднъж са на мода. Изберете светли и ненатрапчиви цветове. За дневната визия най-подходящи са неясно розовото и прасковените нюанси. За вечерта изберете тъмни цветове. По-смелите дами могат даже да заложат на доста мрачно кафяво или алено, които придават непоколебим и секси тип. За най-екстравагантните се оферират сини и лилави нюанси. Подчертайте очите с очна линия. Този сезон тя е опушена и издължена отвън окото, напомняща ретро вълната, присъща за предишния век – и стои доста добре на фотоси. Спиралата при такава визия е наложителна, само че не и сенките, които ще подчертаят окото прекомерно. За лицето изберете руж в същия колорит като устните.

Хайлайтерите още веднъж са настоящи, въпреки и малко позабравени през зимата, а пред обектива вършат кожата по-гладка и сияйна.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР