Не познаваме добре г-н Пламен Николов, не ми изглежда като

...
Не познаваме добре г-н Пламен Николов, не ми изглежда като
Коментари Харесай

Борислав Сандов: Пламен Николов не ми изглежда като човек, който ще взема решения

Не познаваме добре господин Пламен Николов, не ми наподобява като човек, който ще взема решения в тази страна, а в действителност това е най-тежката отговорност. Това съобщи в утринния блок на Борислав Сандов, народен представител от ПГ на " Демократична България ".

" Не сме го чували да показва отзиви и позиция, тъй като беше препоръчан в последния миг с механически финтове. Накрая се оказва, че едни други хора редят кабинета ", счита Сандов.

" По всичко наподобява, че Слави Трифонов взима решения в тази партия и е най-нормалното нещо да седне и да приказва с хората, от които търси поддръжка, включително и с нас, само че няма такива диалози ", изясни Сандов.

Аз се запитвам, в случай че Слави Трифонов взима решения и не желае да води такива диалози, за какво би трябвало да приказваме с Пламен Николов, сподели депутатът от " Демократична България ".

" Не желаеме постове, не сме в никакъв случай заявявали каквито и да е постове и в случай че това го твърди Слави Трифонов, значи, че той си разрешава да не споделя истината още през цялото време ", безапелационен е Сандов.

Казахме, че желаеме съглашение, само че да не е съдружно, тъй като това значи напълно друго нещо, добави той.

" Тук диалогът не е дали харесваме Пламен Николов или кой и по какъв начин ще гласоподава, диалогът е за ръководството на тази страна. Искаме от господин Трифонов естествени политически процеси, нищо по-различно ", изясни депутатът от " Демократична България ".

Чувам от ГЕРБ, че те нямат да вземат участие в гласуването, това значи ли, че Бойко Борисов към този момент е " опрощение " и те са се разбрали при невисок кворум да се реши, попита Сандов.

Той отговори изрично, че в случай че се стигне до такава степен, че единствено от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи поддържат държавното управление на " ИТН ", от " Демократична България " ще минат в съпротива.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР