Не познавам охраната от София Тех Парк и е немислимо

...
Не познавам охраната от София Тех Парк и е немислимо
Коментари Харесай

Андрей Новаков, евродепутат от ГЕРБ: Платени провокатори пробиха охраната на форума

Не познавам защитата от " София Тех Парк " и е немислимо да е издадено разпореждане да се блъскат дами. Очевидно тези хора не са част от организацията. Потестиращи също минаваха и явно не са взети задоволително ограничения.

Със сигурност не може да се приказва за предумисъл. Това съобщи в БТВ „ Тази заран " евродепутатът Андрей Новаков в отговор на вчерашното напрежение по време на националната конференция на партия ГЕРБ в София. Той съобщи, че събитието от през вчерашния ден е конгрес, която всяка друга партия има право да провежда. По думите му ГЕРБ не е охранителна компания, партията е наела място, платила е за наема, като в цената е включена и защита.

Не бях уредник, участвах като представител на сцената. Съжалявам за случилото се с публицистите и скърбя, че не съм бил там, тъй като това нямаше да се случи, съобщи той.

Евродепутатът още веднъж изясни, че не знае какви указания е следвала защитата и разграничи партията от дейностите на охранителите. Според него случилото се през вчерашния ден е смущаващо и не е нормална атмосфера на партийно събитие.

Надявам се полицията да си свърши работата и да забележим кои са тези хора. Не ги различавам, съвсем несъмнено не са част от младежката организация. Такава нелепост и безконтролно държание не е професионално да се вменява на цялата партия, безапелационен беше той.

Според него от думите на премиера Бойко Борисов през вчерашния ден е станало ясно, че той не е вкопчен във властта.

Това, което най-вече му тежи е полиция и охранители да разделят българи от българи. Без значение кои са повече или по-малко. За него е еднообразно значимо хората да получат внимание и да бъдат чути. Всички рационални доводи и рецензии ще бъдат чути, добави Новаков.

По думите му митингите у нас отекват в Европа, само че посочи, че демонстрации има в Израел, Германия, Англия и Белгия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР