Не познавам Кристиян Бойков, не познавам никой от „ТАД груп”,

...
Не познавам Кристиян Бойков, не познавам никой от „ТАД груп”,
Коментари Харесай

Атанас Чобанов: Не познавам никой от „ТАД груп”

Не познавам Кристиян Бойков, не познавам никой от „ ТАД груп”, не съм общувал с такива лица. Това съобщи пред bTV основният редактор на " Биволъ " Атанас Чобанов във връзка Eвропейската заповед за следствие на територията на Франция по проблема „ ТАД Груп”, която Спецпрокуратурата издаде по-рано през днешния ден.

" Общувал съм само по неизвестен чат по отношение на данни, които са изтекли от Комисията за отбрана на персоналните данни, за което имаме обява, има и благодарствено писмо от КЗЛД ", посочи той.

" Това, което прокуратурата желае да прави, е вероятно да получи достъп посредством европейско следствие до нашите сървъри, до нашите данни, връзки, с цел да разбере какви други следствия ние водим, които властта не харесва и редом Сотир Цацаров да си отмъсти, да получи задоволство, по този начин да се каже, с институционалната бухалка против „ Биволъ” за това, че разкрихме неговите парцели, купени на половин цена, за които той още не е дал пояснение, за това, че свалихме половината държавно управление посредством „ Апартамент гейт”, с къщи за посетители и другите следствия, които не престават ", добави Чобанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР