Не познавам г-н Борисов и г-н Ангелов, всяка медия посочила

...
Не познавам г-н Борисов и г-н Ангелов, всяка медия посочила
Коментари Харесай

Зърненият бос посочи Маги Бадер за Мата Хари, тя отрече

" Не познавам господин Борисов и господин Ангелов, всяка медия показала името ми, да си ревизира информацията! С останалите ще се забележим в съда ", безапелационна беше плеймейтката

Зърненият необут Светослав Илчовски, който насочи тежки обвинявания към ГЕРБ и премиера в оставка Бойко Борисов за корупция и рекет, уточни коя съгласно него е тайнствената Мата Хари, снимала в спалнята на министър-председателя в резиденция " Бояна ".

В изявление за предприемачът твърди, че това е Мис " Плеймейт 2017 " Маги Бадер. Хонорарът бил обезпечен от притежателя на компания " Градус " Иван Ангелов, който по-рано през днешния ден разгласи, че ще съди Илчовски.

Самата Маги Бадер реагира навреме. С пост във Facebook тя изрично отхвърли изнесеното и прикани медиите да ревизират информацията си.

" Така! Официално декларирам, че НЕ познавам господин Борисов и господин Ангелов. Никога в живота си не съм ги срещала, както и не съм имала досег до тези хора! Моля, всяка медия показала името ми, да си ревизира информацията! С останалите ще се забележим в съда! Благодаря! ", изрично написа плеймейтката в профила си във Фейсбук незабавно след обвиняването на Светослав Илчовски.

По време на краткотрайната комисия в Народното събрание на 5 май, която се занимава с проверката на кабинета " Борисов 3 ", Илчовски насочи редица скандални обвинявания. Преди чуването му да бъде спряно от депутати от ГЕРБ, които упрекнаха ръководителя на комисията Мая Манолова, че позволява да се оклеветяват хора, той разгласи, че от кое място са златните кюлчета фотосите. Илчовски насочи изказвания и за преплитания сред властимащите от ГЕРБ и компании с присъединяване на " Иван Пилето ", като и настоя, че имало схеми за изкуствено завишаване на оборота на компанията на Пилето за висока цена на акциите при борсовия ѝ дебют.

Бойко Борисов дефинира думите на Светослав Илчовски като " подгрети остарели манджи ". В четвъртък министър председателят в оставка даде брифинг за бъдещия състав на ЦИК, по време на който сподели: " Не познавам Илчовски. Платили са на хора да излизат и да приказват ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР