Не по-малко драматична е съдбата в любовен план на актрисата

...
Не по-малко драматична е съдбата в любовен план на актрисата
Коментари Харесай

Доктор Грънчарова от „Откраднат живот няма късмет в любовта

Не по-малко трагична е ориста в любовен проект на актрисата Гергана Стоянова от тази на екранния й облик лекар Грънчарова от " Откраднат живот ", разбра HotArena .

В живота й са се записали два скандални развода, любовници и изневери. Първият брачен партньор на 47-годишната актриса е нейният сътрудник в специалността Мариан Маринов. Той е прочут като " гласа на бТВ " и се занимава най-вече с озвучаване. С Гергана имат една щерка, а до бракоразвод се стигнало, тъй като се оженили прекомерно млади, Гергана се трансформирала и поискала разлъка. 

Бързо по-късно тя попаднала в плен на оператора Венелин Георгиев, от който има наследник. Драмата в фамилията им пристигнала когато Венко зарязал фамилията си поради ангелогласната Деси Добрева. Бракоразводното дело на екранната лекар Грънчарова с втория й брачен партньор не минало безпрепятствено. Те не се разбрали във връзка с подялбата на имуществото и общите си пари, по тази причина и съдът трябвало да ги разпредели. 

В последна сметка и двете си деца от разнообразни мъже Гергана отгледала съвсем сама. Дъщеря си Яна, която в този момент е на 17, изпратила да учи в Англия още когато била 6 клас. Синът й Боян е на 12 и още живее дружно с нея. Той не й спестявал рецензии за екранните й превъплащения. 

В " Откраднат живот " тя попада след кастинг, за който я уведомява не различен, а екранна й врагиня - актрисата Ралица Паскалева, която играе лекар Стилянова. " Одобриха ме 4 дни преди фотосите да стартират. Победа си е! ", споделя Гергана, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР