Не по-малко драматична е съдбата в любовен план на актрисата

Не по-малко драматична е съдбата в любовен план на актрисата ...

Доктор Грънчарова от „Откраднат живот няма късмет в любовта.

Не по-малко драматична е съдбата в любовен план на актрисата Гергана Стоянова от тази на екранния й образ доктор Грънчарова от "Откраднат живот", разбра HotArena.

В живота й са се записали два скандални развода, любовници и изневери. Първият съпруг на 47-годишната актриса е нейният колега в професията Мариан Маринов. Той е известен като "гласа на бТВ" и се занимава предимно с озвучаване. С Гергана имат една дъщеря, а до развод се стигнало, защото се оженили твърде млади, Гергана се променила и поискала раздяла. 

Бързо след това тя попаднала в плен на оператора Венелин Георгиев, от когото има син. Драмата в семейството им дошла когато Венко зарязал семейството си заради ангелогласната Деси Добрева. Бракоразводното дело на екранната доктор Грънчарова с втория й съпруг не минало гладко. Те не се разбрали по отношение на подялбата на имуществото и общите си пари, затова и съдът трябвало да ги разпредели. 

В крайна сметка и двете си деца от различни мъже Гергана отгледала почти сама. Дъщеря си Яна, която сега е на 17, изпратила да учи в Англия още когато била 6 клас. Синът й Боян е на 12 и още живее заедно с нея. Той не й спестявал критики за екранните й превъплащения. 

В "Откраднат живот" тя попада след кастинг, за който я уведомява не друг, а екранна й врагиня - актрисата Ралица Паскалева, която играе доктор Стилянова. "Одобриха ме 4 дена преди снимките да започнат. Победа си е!", споделя Гергана, пише Ретро. 

Източник: hotarena.net